Čanak: Ne zanimaju nas kalkulacije, Partizan uvek ide na pobedu! (FOTO)
Nenad Čanak na Derbiju, Foto: Dado Đilas

JOŠ TRI KOLA...

Čanak: Ne zanimaju nas kalkulacije, Partizan uvek ide na pobedu! (FOTO)

Pred meč sa Olimpijom oglasio se i Vanja Marinković

Objavljeno:

U 20. kolu ABA lige, Partizan će u subotu, 10. februara igrati na gostujućem terenu sa Olimpijom. Meč je na programu od 21 ćas (Direktan prenos na TV Arena Sport).

Oko 9 časova ovog petka, ekspedicija crno-belih je krenula za Ljubljanu. Meč je na programu u subotu, 10. februara od 21 čas, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Nenad Čanak
Nenad Čanakfoto: Beta

Pred polazak na put, trener crno-belih, Nenad Čanak je izjavio:

- Još tri kola su ostala do kraja lige, videćemo da li za nas to znači i do kraja šampionata. Mi ćemo pokušati da odigramo najbolje što u ovom trenutku možemo, pokušati da dođemo do pobede i tako uradimo sve što je do nas. Kalkulacije nas ne zanimaju, Partizan mora u svakoj utakmici da ide na pobedu. Tako će biti i sutra - poručio je Čanak.

Vanja Marinković
Vanja Marinkovićfoto: Beta

Bek Partizana NIS Vanja Marinković je dodao:

- Imamo obavezu pre svega prema dresu koji nosimo i prema sebi, da u Ljubljani odigramo najbolje što možemo. Prva utakmica protiv Olimpije u Beogradu je završena njihovom pobedom nakon preokreta, iako smo većim delom susreta bili u prednosti. Prethodnih godina, u Ljubljani smo igrali vrlo zanimljive utakmice, pretprošle sezone čak četiri produžetka, ali smo ih na kraju gubili. Sada, želimo da stvari budu drugačije i verujem da smo u stanju da želju sprovedemo u delo - rekao je Marinković.

BONUS VIDEO: Podrška pobunjenih Grobara grupi Vandal Bojs

(Espreso.co.rs/KK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.