E, ZATO NEMA ŠANSE DA NE USPE U NBA: Bogdan je i na slobodan dan na treningu u hali, sad je jasno zašto je igračina! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/bogdanbogdanovic

To treneri cene

E, ZATO NEMA ŠANSE DA NE USPE U NBA: Bogdan je i na slobodan dan na treningu u hali, sad je jasno zašto je igračina! (VIDEO)

Srpski as odavno već zna da je talenat samo mali deo na putu ka uspehu, a da je sve ostalo naporni rad i zato je te navike preneo i u NBA

Objavljeno: 11:19h

Bogdan Bogdanović je vrlo brzo uspeo da se nametne kao jedan od lidera u Sakramentu, iako mu je ovo tek prva NBA sezona i proces prilagođavanja na nju i dalje nije doveden do kraja.

Međutim, ono što razlikuje Srbina od mnogih drugih igrača i što ga je tako brzo učinilo jednim od glavnih u ekipi Dejvida Jegera jeste naporan i vredan rad koji mu je ušao u naviku još iz mlađih kategorija.

Tako i sada Bogdanović u prestonici Kalifornije osim redovnih treninga konstantno radi individualno sa trenerom u dvorani, pa čak i kada ima slobodan dan, a sada smo imali prilike da vidimo i kako to izgleda.

Uz pomoć Akačija Okuga, jednog od asistenata u klubu, srpski as je radio na kontroli pokreta i lopte, što možete videti na snimcima.

BONUS VIDEO: Navijači sa Juga pevaju: S Kimijem selfi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.