ZBOG NJEGA SU PRVO DELIJE BOJKOTOVALE ZVEZDU: Sada je Kikanović odlučio da kaže šta se tada desilo, a dotakao se i slučaja Omić!
Elmedin Kikanović i Alen Omić, Foto: Dado Đilas, Ilustracija/Espreso.co.rs

rekao svoje

ZBOG NJEGA SU PRVO DELIJE BOJKOTOVALE ZVEZDU: Sada je Kikanović odlučio da kaže šta se tada desilo, a dotakao se i slučaja Omić!

Oglasio se i čovek koji je bio u sličnom problemu

Objavljeno: 13:17h

Bivši košarkaš Crvene zvezde Elmedin Kikanović pričao je za "Al Džaziru" o svojim danima u Beogradu, kao i o Alenu Omiću, zbog čijeg porekla najvatrenije pristalice crveno-belih bojkotuju mečeve svog kluba.

On je istakao da nije imao problema tokom svog angažmana u Srbiji i rekao je da nema potrebe da se "širi" negativna priča.

- Odnos s navijačima tokom sve tri godine igranja u Crvenoj zvezdi bio je odličan. U tom trenutku situacija u klubu je bila daleko od idealne, klub je bio pritisnut finansijskim problemima, ali podrška navijača nikada nije izostala - rekao je Kikanović i dodao:

- Nemam poseban komentar na pitanje o Alenu Omiću. Niko ne piše o tome da mu je 90 posto navijača Zvezde aplaudiralo i pružilo podršku, a da je u utakmici s Partizanom doživeo ovacije. Nema potrebe da se širi negativna priča. Pustimo ga da na miru radi ono što najbolje zna - rekao je Kikanović, koji trenutno brani boje Monaka.

BONUS VIDEO: Navijanje na meču Partizan - Mega

(Espreso.co.rs/Al Džazira)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.