Grmljavina tutnjala u zalivu, Rasel i Džordž tukli Ratnike kao Sveti Ilija! Lebron ne može više sam da vuče Kavse! (VIDEO)
Pol Džordž i Rasel Vestbruk su razbili Golden Stejt, Foto: AP

Moćni Tanderi

Grmljavina tutnjala u zalivu, Rasel i Džordž tukli Ratnike kao Sveti Ilija! Lebron ne može više sam da vuče Kavse! (VIDEO)

Oklahoma pobedila u Oklendu, Klivlend izgubio u Orlandu

Objavljeno: 09:06h

Posustaje li ovo polako i šampion NBA i do sada neprikosnoveni Golden Stejt?! U derbiju Zapada, Voriorsi su pali u svojoj "Orakl areni" od strane Oklahome 125:105.

Razbijački je bila raspoložena četa Tandera, baš onako kako im i ime kaže, uz grmljavinu su protutnjali kroz zaliv na krilima moćnih Vestbruka i Pola Džordža.

Posebno ovaj potonji igra u fantastičnoj formi u poslednje vreme, pa je tako šampionu ubacio na njegovom bunjištu 38 poena, a pomoć je imao u aktuelnom MVP-iju lige sa 34 poena i falili su mu asistencija i skok za novi tripl-dabl.

Sa druge strane, pitanje je šta bi bilo sa domaćinom i kakvo bi demoliranje pretrpeo da nije bilo makar raspoloženog Kevina Durenta koji je postigao 33 poena, dok je Kari uz slabo šutersko veče ubacio 21.

Klivlend je nastavio da igra onako kako igra od početka 2018. godine, mučenje na terenu, pa onda jedna pobeda, pa poraz i tako dalje. Sada su izgubili u Orlandu 116:98.

Džonatan Simons je bio predvodnik u uspešnom pohodu na vicešampiona sa 34 poena, a pratio ga je Furnije sa 19 uz novu vrlo dobru partiju Marija Hezonje koji je postigao 10 poena i imao 6 skokova.

Možda na papiru imaju najjači tim posle Voriorsa, ali zato na terenu kao da je sve palo na jednog igrača i sve od njega zavisi, a ni Lebron više nije u godinama kad može da skoro svih 50 minuta vuče posrnule saigrače.

A upravo na to se svela ova utakmica, Džejms je bio predvodnik sa 25 poena, međutim, prvi sledeći strelci ekipe bili su Tompson i Smit sa tek po 12 poena.

NBA, rezultati:

Orlando - Klivlend 116:98

Atlanta - Memfis 108:82

Bruklin - Hjuston 113:123

Njujork - Milvoki 89:103

Toronto - Boston 111:91

Filadelfija - Vašington 115:102

Golden Stejt - Oklahoma 105:125

LA Lejkers - Finiks 112:93

BONUS VIDEO: Gest Novice Veličkovića prema obe frakcije Grobara posle pobede nad Megom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.