Delije NE MOŽEMO da zovemo huliganima, Omić časno nosi dres Zvezde! (VIDEO)
Smatra da ima dobar odnos sa Delijama koji se godinama gradi, Foto: Espreso

čović o slučaju omić

Delije NE MOŽEMO da zovemo huliganima, Omić časno nosi dres Zvezde! (VIDEO)

Podsećamo, deo Delija je rešio da bojkotuje klub s Malog Kalemegdana dokle god je reprezentativac Slovenije tu

Objavljeno:

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ogradio se od postupka dela navijača koji su vređali Alena Omića.

Podsećamo, deo "Delija" je rešio da bojkotuje klub s Malog Kalemegdana dokle god je reprezentativac Slovenije tu.

- Ne možemo ih zvati huliganima. Ne kažem da ne postoje huligani. Imam izuzetno dobru saradnju s njima, sa svim tim grupama, mnogo su pomogli klubu na putu ovog uspeha, mislim da treba da radimo jedni s drugima. Svako treba da radi svoj posao. Ja kao predsednik treba da donosim odluke za ostvarenje što boljeg sportskog cilja. To nam je zadatak. Alen Omić je došao u klub, to je centar koji nama donosi određenu prednost. On časno nosi taj dres - rekao je Čović, piše "Kurir".

Na novo pitanje o stvaranju štete klubu, Čović je samo u jednoj rečenici dao odgovor, dok je u ostatku svog obrazloženja više govorio o Partizanu:

- Do štete se dolazi, na primer, ovim disciplinskim postupkom Evrolige. Mene lično raduje ova odluka FIFA i UEFA što će Zvezda imati svoje navijače na utakmici sa CSKA.... Vi imate, recimo, slučaj da prvi čovek rivalskog kluba kaže da smo mi neprijatelji. Znate šta znači neprijatelj? Neprijatelja treba likvidirati, jel‘ da? Ili imate tezu koja se postavlja da kada niste prvi, onda je ABA liga cirkus, Evroliga ne valja... Kakvu poruku vi šaljete mladim ljudima?

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde gađaju Novicu Veličkovića i igrače Partizana kod tunela

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.