Kari Pešić je Barselonin spasilac?!
Svetislav Pešić je među kandidatima za trenera Barselone, Foto: Dado Đilas

Zanimljiv plan

Kari Pešić je Barselonin spasilac?!

Katalonski klub ima određeni plan na koji će u ovom trenutku teško pristati neki drugi trener osim njega

Objavljeno:

Barselona je otpustila Sita Alonsa i u potrazi je za novim trenerom, čiji će glavni zadatak biti da stabilizuje situaciju u ekipi do kraja sezone.

Zato na neki način i ne traže dugoročno rešenje, već za sada samo čoveka koji će voditi klub do kraja sezone, a jedna od ideja koja im je sinula jeste ona koju je primenio fudbalski klub Bajern iz Minhena.

Bavarci su vratili iz penzije Jupa Hajnkesa koji je ostvarivao istorijske uspehe sa njima, samo do kraja sezone kako bi sredio situaciju, a onda će na leto pronaći drugo čoveka na duže staze.

Svetislav Pešić je tokom boravka u Barseloni osvojio dve titule i Evroligu
Svetislav Pešić je tokom boravka u Barseloni osvojio dve titule i Evroligufoto: Saša Pavlić Koky

Isto to sada žele da urade u košarkaškom klubu iz Katalonije, a prvo ime koje im je palo na pamet jeste Svetislav Kari Pešić, koji je trenerska legenda Evrope i bivši trener Barse kojoj je doneo dve šampionske titule i trofej Evrolige.

Tu vest su preneli relevantni španski mediji koji navode i da bi onda na leto Pešić prepustio kormilo kluba svom nekadašnjem učeniku u Barseloni, Šarunasu Jasikevičijusu, sadašnjem treneru Žalgirisa.

I Dejan Radonjić se pominje kao kandidat za trenera Barselone
I Dejan Radonjić se pominje kao kandidat za trenera Barselonefoto: Fonet

U konkurenciji je još i Velimir Perasović, koji je nedavno dobio otkaz u Efesu, a pominje se i bivši trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, ali teško bi oni prihvatili da budu prelazna rešenja za razliku od Pešića.

Popularni Kari je bez kluba od kada je otišao iz Bajerna u leto 2016. godine, a u međuvremenu se povredio rehabilitaciji posle operacije kuka.

BONUS VIDEO: ŠABAN ZA UŽIVANJE U SVLAČIONICI: Evo kako zvuči obrada Šaulićevog hita u izvođenju košarkaša iz Nigerije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.