SVI SMO SE NADALI DA ĆE BOBIJA OGREJATI SUNCE KALIFORNIJE: Srbin opet zakucan za klupu, Teo solidan u pobedi Klipersa nad Bulsima (VIDEO)
Foto: AP, Profimedia, Espreso ilustracija

nba liga

SVI SMO SE NADALI DA ĆE BOBIJA OGREJATI SUNCE KALIFORNIJE: Srbin opet zakucan za klupu, Teo solidan u pobedi Klipersa nad Bulsima (VIDEO)

Na Zapadu ništa novo

Objavljeno: 09:03h

Veliki je zulum trpeo srpski centar Boban Marjanović od strane Stena Van Gandija, trenera sad već bivšeg mu tima Detroit Pistonsa.

Boban je otprilike davao onoliko minuta koliko je igrao, a to je na žalost srpskih ljubitelja NBA košarke bilo malo. Pre nekoliko dana u najšokantnijem trejdu dosadašnjeg dela sezone, Marjanović je zajedno s Tobajasom Herisom i Ejvorijem Bredlijem poslat u sunčani LA, a put hladnog Detroita otišao je Blejk Grifin.

Svi smo se ponadali da je Bobija konačno ogrejalo sunce, ali to bar na prvoj utakmici u dresu novog tima nije bio slučaj. Iza imena srpskog gorostasa sve same nule, jer toliko je minuta proveo na parketu: nula.

Ostala je samo slika iz svlačionce pre utakmice:

Ima li novi trener Dok Rivers nameru da ga koristi biće jasnije već u narednih 5 dana, kad ističe rok za trejdove. Uveliko se šuška da će startna petica Klipersa De Andre Džordan promeniti sredinu, što će Bobanu, nadamo se, konačno otvoriti ozbiljnije minute uz, u ovom trenutku, ipak boljeg igrača od njega, sjajnog Montrezl Herela.

Upravo je Herel bio jedan od ključnih igrača na obe strane terena u ponedi LA Klipersa nad jednim od slabijih timova u ligi, Čikago Bulsima. Domaćin je slavio 113:103, a Herel je postigao 14 poena uz 7 skokova.

Za razliku od Bobija, selidba u toplije krajeve najviše je prijala Tobajasu Herisu, koji je debi krunisao s 24 poena. Treći iz trejda i drugi u startnoj petorci novog tima, Ejvori Bredli, postigao je 8 poena.

Miloš Teodosić imao je za svoje standarde prosečnu utakmicu. Za 23 minuta 8 poena uz šut 3 od 7 (2 od 5 za trojku) i po 5 asistencija i skokova.

Pogledajte Teovu partiju:

U Klipersima vredni pomena još Danilo Galinari (24 poena, tri trojke) i Lu Vilijams (21 poen, 0 od 7 za tri). Među dosta raspalim Bulsima bolji od ostalih tek Zek Lavin (21) i Nemac Pol Zipser (16), za koga se otvorila minutaža posle trejda Nikole Mirotića u Nju Orleans, odnosno večerašnjeg odsustva Larija Markanena.

Pogledajte sve poene na ovoj utakmici:

BONUS VIDEO:

Boban Marjanović o očekivanjima u dresu Klipersa i da li će Teodosić biti trejdovan:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.