TERAJU NAS DA SE OSEĆAMO GLUPO NA TERENU! Bogdanović o tome kako pojedini igrači sa lakoćom igraju košarku! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA

MORA JOŠ DA NAPREDUJE

TERAJU NAS DA SE OSEĆAMO GLUPO NA TERENU! Bogdanović o tome kako pojedini igrači sa lakoćom igraju košarku! (FOTO) (VIDEO)

Imate toliko talenata u ligi i oni znaju da čitaju vašu igru. Naučićemo mnogo

Objavljeno:

Srpski košarkašBogdan Bogdanović bio je izuzetno samokritičan posle poraza Sakramenta od Golden Stejta (119:104).

Bogdanović je postigao 12 poena (4/7 trojke) uz šest asistencija te po tri skoka i ukradene lopte, ali nije zadovoljan svojim doprinosom ekipi.

- Osećam da sam u NBA brzini, ali znam da uvek mogu da igram bolje - rekao je Bogdanović

- Baš smo pre meča, mi rukiji, razgovarali kako igraju lako, sve izgleda tako jednostavno. Nekada vas teraju da izgledate glupo na terenu. Pogotovo ja danas, bio sam loš u odbrani, to nisam ja. Znam da mogu mnogo bolje. Imate toliko talenata u ligi i oni znaju da čitaju vašu igru. Naučićemo mnogo - dodao je Bogdanović.

foto: AP

Kingsi su ispustili +13 iz prve četvrtine, a onda nadoknadili -14 i prišli na 89:88 osam minuta pre kraja meča. Međutim, Kevin Durent je sa deset poena u nizu rešio duel. - Dobro smo počeli, ali oni znaju kako da igraju. Umesto da preuzmemo vođstvo, dopustili smo da oni preuzmu kontrolu i opet smo gubili osam razlike. Ne može da se igra tako protiv ovako jakog tima, posebno kada im se igra, tada pokazuju koliko su dobri - dodao je srpski košarkaš.

BONUS VIDEO: Dušan Alimpijević posle žreba za Kup Radivoja Koraća

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.