BOGI OČI U OČI SA NAJBOLJOM EKIPOM NA SVETU: Srbin pogađao trojke, krao lopte, asistirao, ALI DŽABA! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović je standardni starter u ekipi Sakramento Kingsa, Foto: Profimedia

nba liga

BOGI OČI U OČI SA NAJBOLJOM EKIPOM NA SVETU: Srbin pogađao trojke, krao lopte, asistirao, ALI DŽABA! (VIDEO)

Bogdan je na terenu proveo 29 minuta

Objavljeno: 08:14h

Bogdan Bogdanović je sinoć odigrao dobru partiju u utakmici Sakramenta protiv moćnih Golden Stejt Voriorsa, ali rezultat borbe Davida i Golijata bio je očekivan - šampioni su pobedili sa 119:104.

Bogi je na terenu proveo 29 minuta kao starter, šutirao je iz igre 4-9, od toga 4-7 za trojke, a krajnji skor bio mu je 12 poena, 6 asistencija, 3 skoka i 3 ukradene lopte.

Kevin Durent je doneo pobedu Ratnicima, sa 13 od svoja 33 poena u 4. četvrtini, a ubacio im je i frustrirajućih 6 trojki.

Sakramento nije, međutim, pao bez borbe: iako su u većem delu utakmice ubedljivo gubili, uspeli su da nadoknade prednost Golden Stejta od 14 poena i smanje na samo poen razlike - 89:88 na 8 minuta pre kraja, uz pomoć Badija Hilda, koji je ubacio 3 uzastopna koša.

Na scenu je onda stupio Omri Kaspi sa polaganjem, Drejmond Grin je ubacio dva plus jedan, a Nik Jang trojku. Tu je preuzeo moćni Durent, ubacio sledećih 10 poena za Voriorse i utakmica je bila rešena.

Stiven Kari je postigao 23 poena i dodao 6 asistencija, Klej Tompson je ubacio 20 poena, a Drejmond Grin je zabeležio 13 poena, 9 skokova i 6 asistencija.

U timu Sakramenta Zek Rendolf je imao 18 poena i 7 skokova, Džastin Džekson 17 poena, a DeAron Foks 16 poena i 6 asistencija.

Evo i partije Bogdana Bogdanovića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.