Novinar blizak FK Partizan opet napada bratski klub: Pantiću i dalje smetaju Ostoja Mijailović i KK Partizan! (VIDEO)
Željko Pantić je rekao da je Ostoja Mijailović kolovođa svih napada na upravu FK Partizan, Foto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center/Zorana Jevtić

žestoko

Novinar blizak FK Partizan opet napada bratski klub: Pantiću i dalje smetaju Ostoja Mijailović i KK Partizan! (VIDEO)

Voditelj "Partizanovog vesnika" optužio je predsednika KK Partizan da je jedan od kolovođa svih napada na upravu fudbalskog kluba

Objavljeno: 18:20h

Voditelju klupske televizije fudbalskog kluba Partizan, Željku Pantiću, zasmetali su komentari koji su se pojavili u javnosti nakon poraza fudbalera crno-belih u pripremnom meču protiv Slovana.

U novoj epizodi "Partizanovog vesnika", Pantić je svom uvodniku rekao da iza tih komentara koji su se pojavili, a koji su, prema njegovom mišljenju, samo nastavak hajke protiv sadašnje uprave fudbalskog kluba, stoje predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović, kao i Novak Nedić.

Pantić je optužio upravo sadašnjeg prvog čoveka KK Partizan, za jednog do kolovođa, i za to da stoji iza napada, kada je u proleće 2016. godine grupa navijača gađala jajima članove sadašnje uprave fudbalskog kluba na meču protiv Mladosti iz Lučana.

- Partizan ima upravu koja je dijametralno suprotna od družine koja se okupila u košarkaškom klubu. Predsednik tog kluba (Ostoja Mijailović prim. aut.) jedan je od ključnih kolovođa kampanje terora protiv FK Partizan. Ključni logističar za vođenje svake kampanje mržnje protiv FK Partizan - počeo je svoje izlaganje Pantić u uvodniku i potom nastavio:

- Postavlja se pitanje šta će taj čovek tu. Iako je taj Ostoja Mijailović sa svojim šefom organizovao gađanje jajima na primer, pa je jedan diplomata, jedan čovek koji je najuspešniji i najtrofejniji predsednik u istoriji Partizana, jedan od retkih naših državljana koji su dobitnici najvišeg francuskog odlikovanja - Legije časti, od njega dobio šest jaja u glavu.

Ostoja Mijailović je aktuelni predsednik Partizana
Ostoja Mijailović je aktuelni predsednik Partizanafoto: Zorana Jevtić

Pantić je potom optužio da i iza Mijailovićevog dolaska u košarkaški klub stoji Novak Nedić, a da je deo te ekipe i bivši predsednik FK Partizan, Dragan Đurić.

- Ali se bojim da mi to nećemo doživeti, ali se bojim da ćemo mi Ligu Evrope osvojiti, a da će Vazura i dalje biti lopov, Iliev narkoman, a Čačanin će biti kul. Nije on kriv, on je u stvari sa ulice ušetao pre tri meseca. Nije ga doveo onaj isti koji je Partizan doveo na ova grane, a to je Novak Nedić. Deo tog bloka je, naravno, jedini predsednik, sramota kakve nema u istoriji Partizana, pravosnažno osuđeni kriminalac Dragan Đurić, čiji kosturi iz ormara ovde ispadaju svako malo. I da smo mi stvarno pravna država ne bi on nosao nanogicu kao kriminalac, nego bi on vadio krompir u Padinskoj skeli i to jedno desetak godina. Ali mi smo tu gde jesmo i samo u tim okolnostima čovek treba da shvati o čemu mi ovde pričamo.

Željko Pantić je i Dragana Đurića optužio da je u istoj ekipi sa Ostojom Mijailovićem i Novakom Nedićem
Željko Pantić je i Dragana Đurića optužio da je u istoj ekipi sa Ostojom Mijailovićem i Novakom Nedićemfoto: Nebojša Mandić

- Mi letimo na Mars, toliko je realno to što igramo 1/16 finala Lige Evrope, sa ovolikim minama, sa ovolikim okolnostima, sa ovolikim ulaganjima i tome slično. A onda vidite neko elegantno, zašto, mrzi ga da živi, neće. Neće džabe. Zato je ovo neki istorijski trenutak - poručio je na kraju svog izlaganja o košarkaškom klubu Partizan i njegovom predsedniku Željko Pantić.

To možete poslušati na snimku ispod od 6. minuta.

BONUS VIDEO: ŠTA STOJITE? DAJ DA PIČIMO FUCU! Kuče je ludo za fudbalom i nema nameru da napusti teren!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.