SAN SVAKOG TRENERA: Ima li ponosnijeg čoveka od Duška Vujoševića? (FOTO)
Duško Vujošević i Svetislav Pešić, Foto: Fonet/aleksandar Koković

nego šta

SAN SVAKOG TRENERA: Ima li ponosnijeg čoveka od Duška Vujoševića? (FOTO)

Partizanova familija!

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović, Žofri Lovernj i Davis Bertans nekad su cepali mrežice u dresu Partizana pod komandnom palicom Duška Vujoševića, a danas se sreću na NBA terenima.

Fotografija ova tri zagrljena i nasmejana momka, uoči utakmice Bogdanovog Sakramenta i Bertansovog i Lovernjovog San Antonija, izmami osmeh na lice i treneru kod koga su stasali u zrele igrače.

- Drago mi je kad vidim da su nastavili da napreduju u svojim karijerama i da danas igraju u najjačoj ligi sveta. Vreme koje smo proveli zajedno je vreme kad se puno i vredno radilo. To su bili njihovi počeci, ali su oni ti koji su svojim kvalitetom i radom pravili od mene boljeg trenera - rekao je Vujošević, a prenosi Kurir.

Ovo će baciti u ekstazu sve ljubitelje košarke u Srbiji! Mirno li spavate, Vlade i Peđa? (FOTO)

- Igrači treba da kažu ko im je najviše pomogao u karijeri, nisu treneri ti koji treba sami sebe da hvale. Mnoge moje kolege nakon mesec ili dva provedenih s njima ističu da je to vreme bilo presudno za karijere igrača. Ja ne volim to, ono što dam nekome, to je bespovratno i bezuslovno - zaključio je trofejni stručnjak.

Fotografiju koja je obradovala sve Grobare je na svom Instagram profilu objavio Bogdanović uz poruku:

- Bilo je dobro videti moju braću danas, a uvek je lepo setiti se odakle smo došli. Partizanova familija u NBA - napisao je srpski plej, čiji Kingsi su na kraju poraženi od San Antonija rezultatom 113:98.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.