CRK'O SAM! Jedan košarkaš Zvezde je posle derbija priznao da je izgoreo! (VIDEO)
Košarkaški Crvene zvezde proslavljaju pobedu u Večitom derbiju s navijačima, Foto: Filip Plavčić

Iscrpljen je bio

CRK'O SAM! Jedan košarkaš Zvezde je posle derbija priznao da je izgoreo! (VIDEO)

Nekoliko puta je uspevao nekim svojim potezima da podigne publiku na noge, bilo blokadama, zakucavanjima ili pogođenim trojkama

Objavljeno: 10:33h

Jedan od ključnih igrača Crvene zvezde u trijumfu nad Partizanom bio je Stefan Janković koji je doneo energiju i poene sa klupe i tako napravio prevagu svojoj ekipi.

Nekoliko puta je uspevao odlični krilni centar nekim svojim potezima da podigne publiku na noge, bilo blokadama, zakucavanjima ili pogođenim trojkama.

- Energija, energija. Digao sam navijače na noge. Moram tako da igram, sa energijom, da uđem u ritam. Kao mlađem igraču to mi je jako bitno. Imao sam dodatnu motivaciju jer je ovo bio derbi. Kapirao sam odbranu, to je jako važno, ali imao sam veću motivaciju da se pokažem u ovom meču - rekao je Janković posle meča.

Koliko Večiti derbi traži psihičkog napora mogao je i sada da oseti na svojoj koži, pa je otvoreno novinarima posle meča priznao koliko se oseća isrpljeno.

- Dobra utakmica, sjajna. Ja sam izgoreo, iskreno. Crk'o sam. Ali, zaslužena pobeda. Zahvalan sam navijačima - sjajna atmosfera kao i uvek. Odigrali smo sjajno, posebno u drugom poluvremenu.

Izuzetno jake duele je vodio sa kapitenom Partizana, iskusnim Novicom Veličkovićem.

- Novica je dosad imao karijeru - svaka mu čast. On je sjajan igrač, ima veliko iskustvo. Jako dobar igrač, imali smo dobre okršaje - rekao je Janković.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde gađaju Novicu Veličkovića i igrače Partizana kod tunela

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.