Veličković je krenuo u tunel, a onda su navijači Zvezde odlepili! A u okršaj sa njima je ušao i Vanja Marinković! (VIDEO)
Navijači Zvezde su vređali i gađali Novicu Veličkovića na kraju utakmice, Foto: Printscreen

letelo je svašta prema kapitenu Partizana

Veličković je krenuo u tunel, a onda su navijači Zvezde odlepili! A u okršaj sa njima je ušao i Vanja Marinković! (VIDEO)

Posle verbalnog sukoba uoči završetka meča, počelo je da leti sve i svašta prema iskusnom košarkašu, kao i vređanje

Objavljeno: 10:17h

Novica Veličković je tokom godina svoje karijere u Partizanu stekao status ikone crno-belih svojim igrama, borbenošću i požrtvovanošću, a zbog toga je uvek i na meti protivničkih navijača.

Iskusni košarkaš se gotovo na svakom Večitom derbiju suočava sa uvredama koje stižu sa tribina od navijača Crvene zvezde i to je nešto na šta je već navikao, i kako i sam kaže sa time nema problem.

Ipak, na poslednjem derbiju, odigranom u ponedeljak uveče, Partizanov kapiten je "pukao" prema sopstvenim rečima, posle svega što je čuo iz prvog reda i pred kraj meča je ušao u verbalni rat sa navijačima u hali, koji su ga vređali dok im je on pokazivao na grb Partizana.

Zbog svega toga po završetku utakmice ga je sačekalo novo vređanje dok je išao ka tunelu, ali i ona ružna scena koja nikako da se iskoreni na srpskim borilištima, a to je gađanje protivničkih igrača raznim predmetima.

Na svu sreću sada nije bilo nikakvih oštrih i tvrdih predmeta koji bi mogli da pobede neke igrače, ali svakako nije lepa slika koja se da videti.

Uz to je na ulasku u tunel i mladi Vanja Marinković takođe ušao u verbalni duel sa nekim od navijača na tribini, pokazujući im nešto rukama, pa se i on našao na njihovoj meti.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle poraza od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.