BOBAN PREŠAO U KLIPERSE, GRIFIN IDE U DETROIT! Megatrejd potresao NBA, imamo SRPSKI SUPERTIM! (VIDEO)
Miloš Teodosić i Boban Marjanović će igrati zajedno u NBA ligi, Foto: Fonetap/Profimedia/Wikipedia

nba liga

BOBAN PREŠAO U KLIPERSE, GRIFIN IDE U DETROIT! Megatrejd potresao NBA, imamo SRPSKI SUPERTIM! (VIDEO)

Bobi će u LA da vodi i svog najboljeg drugara iz Detroita, Tobajasa Herisa

Objavljeno: 12:18h

Ala će gospođe Teodosić i Marjanović da se druže na divnim kalifornijskim plažama! U trejdu koji je pooput zemljotresa odjeknuo NBA ligom, igrači Detroit Pistonsa Boban Marjanović, Tobajas Heris, Ejvori Bredli i dva pika na draftu (prva runda ove godine i 2. runda sledeće) otišli su u Los Anđeles Kliperse u zamenu za superstara Blejka Grifina, krilo Brajsa Džonsona i centra Vilija Rida!

Na ovaj način Detroit je pojačao svoj napad, koji im je "škripao" cele sezone, i sa novim tandemom visokih igrača Dramond-Grifin (koji bi trebalo da su komplementarni, jer Dramond je dobar dodavač), pokušaće da se ipak domognu plej-ofa ove sezone.

Na drugoj strani, Klipersi dobijaju Tobajasa Herisa, koji ove godine postiže 18 poena po meču, Ejveri Bredlija, koji postiže 15, i Bobana Marjanovića, koji daje onoliko koševa koliko igra minuta.

Svi se nadamo da će ovo konačno značiti da će Boban Marjanović igrati košarku u NBA, a većina analitičara komentariše da je ovim Dok Rivers (koji je trener, ali i glavni operativac Klipersa) napravio pravi potez, jer se rešio ogromnog ugovora povredama sklonog Grifina, a zauzvrat je dobio igrača koji ga sasvim solidno menja na poziciji krila, odličnog beka koji će moći da zameni Patrika Beverlija i, naravno, Bobana, koji je - Boban.

Brajs Džonson i Vili Rid, koji sa Blejkom idu u Pistonse, nisu od velikog značaja za ekipu iz LA.

A evo šta će navijači Detroita gledati u narednih nekoliko godina:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.