PUK'O SAM! Veličkovic je navikao da ga vređaju, ali ono što mu je rečeno iz prvog reda nije mogao da istrpi! (VIDEO)
Novica veličković posle meča Crvena zvezda - Partizan, Foto: Espreso

isprovociran

PUK'O SAM! Veličkovic je navikao da ga vređaju, ali ono što mu je rečeno iz prvog reda nije mogao da istrpi! (VIDEO)

- Pukao sam, respektujem i volim da igram ovakve utakmice, nikada nikog nisam nekog uvredio niti sam neko ko to podržava.

Objavljeno: 00:03h

Novica Veličković je posle poraza Partizana od Zvezde čestitao rivalima na pobedi i istakao je da je njegov tim morao "da odigra još 10 minuta", jer je posle pola sata igre jednostavno prestao da postoji.

- Čestitao bih Zvezdi! Nismo mogli da pariramo... Imalo smo povrede, viruse, sitne probleme, ali nemamo opravdanje jer smo imali sedam dana da se pripremimo. Poštujem Zvezdu. U jednom trenutku Dobrić počeo da pogađa, vezivali su jednu, drugu... Možemo da igramo sa njima, a saigrači moraju to da shvate. - rekao je Novica a potom se osvrnuo na nemilu situaciju iz finiša meča:

- Ja košarku igram zato što je volim i volim ovaj klub. Svoju privrženost pokazujem borbom na terenu kroz srce i borbu. Nikada nikog nisam uvredio. Ja ovo volim, nemam drugi motiv. Izgubio sam glavu zbog uvreda i nikad ranije nisam bio tako besan, a tukao sam se i kačio na terenu. Dirnulo me je šta mi dobacivao čovek iz prvog reda. Seo da bi vređao... Bodri svoj klub, a ne... Ne podržavam takve stvari. Dajem svoj maksimum, bijem se kao i oni i nikada se nikom neću povući na terenu, ali izgubio sam glavu i to je moja greška - rekao je Novica i nastavio:

- Pukao sam, respektujem i volim da igram ovakve utakmice, nikada nikog nisam nekog uvredio niti sam neko ko to podržava. Nemam ništa protiv navijača Zvezde, doživeo sam uvrede od nekog čoveka iz prvog reda. Kad sediš u prvom redu treba da imaš manire, meni je govorio 300 stvari. Moja je greška što me je dotaklo.

A dotakao se i svojih saigrača.

- Ako nemaš motiv da završiš sezone kako dolikuje, ne zaslužuješ da igraš u ovom klubu, onda nisi ni za košarku. Ja ću imati motiv, nisam ostao ni iz jednog razloga osim ljubavi. Nemam interes da igram, imam motiv za svaku utakmicu - rekao je kapiten Partizana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.