Od legende legendi: Džordan podsetio Kobija gde je trebalo da završi! (VIDEO)

Zna i šta bi trebalo da radi

Od legende legendi: Džordan podsetio Kobija gde je trebalo da završi! (VIDEO)

Najbolji košarkaš svih vremena obratio se asu Lejkersa pred utakmicu sa Šarlotom i rekao šta očekuje od njega kada bude završio karijeru
Objavljeno: 09:49h

Od legende legendi! Kobi Brajant je prethodne noći gostovao sa Lejkersima u Šarlotu, a to je bila prilika da mu se obrati "najveći svih vremena", Majkl Džordan povodom njegovog penzionisanja na kraju sezone. "Leteći Majk" je, kao većinski vlasnik Hornetsa, odlučio da oda poštovanje jednom do najboljih igrača u istoriji magične igre pod obručima i uputi mu veoma emotivnu poruku, podsećajući na činjenicu da je Brajant bio draftovan upravo od strane Hornetsa, a potom prosleđen u Los Anđeles.

- Želim da ti čestitam na neverovatnoj karijeri. Kada pogledam unazad i setim se kada smo prvi put igrali jedan protiv drugog, sećam se šta sam video u tvojim očima, iako nisi posedovao svo znanje. Veoma sam srećan zbog svega što si uradio tokom godina. - Mnogi ne znaju da si bio draftovan od strane Hornetsa. Uvek sam ti bio kao veliki brat, stalno smo razgovarali. Samo želim da ti čestitam. Tvoj sledeći korak, tvoja sledeća karijera biće nešto što ćeš sam odlučiti. Znam da si takmičar i da si kao ja i da ćeš tako i nastaviti - rekao je Džordan, čiju celu izjavu možete pogledati na snimku ispod.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.