Sudije nisu sudile faul nad Bogdanom, a njegovom treneru je pozlilo toliko zbog toga da je morao hitno kod lekara! (VIDEO)
Dejvidu Jergeru je pozlilo već na startu meča Sparsa i Kingsa, Foto: Printscreen/Twitter/@TheRenderNBA

Samo je kleknuo

Sudije nisu sudile faul nad Bogdanom, a njegovom treneru je pozlilo toliko zbog toga da je morao hitno kod lekara! (VIDEO)

Dejvid Jerger je propustio kompletan ostatak meča Kingsa i Sparsa

Objavljeno:

Sakramento je doživeo težak poraz na gostovanju u San Antoniju uz očajnu partiju našeg Bogdana Bogdanovića, a da ovaj meč Kingsi i njihovi navijači poželeti što pre da zaborave moglo se naslutiti odmah na početku.

"Kraljevi" su na ovom meču već u uvodnim minutima ostali bez prvog trenera Dejvida Jergera kome je pozlilo i morao je da napusti meč.

On se tokom jednog napada, kada arbitri nisu dosudili faul nad srpskim košarkašem, toliko iznervirao, da mu je pozlilo i samo je kleknuo na kolena, a saradnici su mu odmah pritrčali da mu ukažu pomoć i potom je sproveden u svlačionicu gde se medicinski tim pobrinuo za njega.

- Dobro je. Osetio je blagu nesvesticu i zato je ostao u svlačionici, predostrožnosti radi. Dobro je i biće dobro - saopštio je dobre vesti njegov saradnik Elston Tarner posle meča.

BONUS VIDEO: LUDA ZABAVA U MELBURNU: Nole i njegovi treneri prozivali legendarnog brazilskog tenisera!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.