NJEMU NE TREBAJU REČI! Delije, kapiten vam je poslao PREJAKU PORUKU, a da nije morao ni usta da otvara! (VIDEO)
Branko Lazić posle pobede nad Olimpijakosom, Foto: Espreso.co.rs

DOBRO POGLEDAJTE!!!

NJEMU NE TREBAJU REČI! Delije, kapiten vam je poslao PREJAKU PORUKU, a da nije morao ni usta da otvara! (VIDEO)

Ovo baš svi treba da pogledaju!!!

Objavljeno: 15:17h

Branko Lazić je bio prezadovoljan rezultatom posle utakmice sa Olimpijakosom i velike pobede u 20. kolu Evrolige

Ikona Crvene zvezde je izjave novinarima posle utakmice davala u majici sa likom Marka Ivkovića - Jagode, što bi trebalo da pošalje jaku poruku navijačima...

- Teška i iscrpljujuća utakmica, prvi put smo dobili Olimpijakos, drago mi je zbog toga i svega ostalog što se izdešavalo na terenu. Drago mi je što su momci pokazali karakter, i što smo uspeli da iznesemo sve kako treba i kako se očekuje od nas. Igrali smo bez dvojice glavnih igrača i pored toga uspeli smo da iznesemo sve to. Alen je večeras prvi put igrao i odigrao je sjajno, čestitke i njemu kao i celoj ekipi na pobedi. (Dilan) Enis nas je pokrenuo svojom energijom, cela ekipa je zasluzna za pobedu - istakao je kapiten i na taj način nagovestio da je Omić veoma dobro prihvaćen u timu crveno-belih.

Posle 20. kola Branko i drugari imaju skor od osam pobeda i 12 poraza i nalaze se na 11. mestu tabele. Grčki tim je peti sa 13 pobeda i sedam poraza.Zvezda u narednoj utakmici dočekuje Partizan u 18. kolu ABA lige, a Lazić je tim povodom rekao da je ta utakmica sama po sebi specifična.

- U ponedeljak igramo derbi, najbitnija utakmica za nas u dosadašnjem delu sezone. Imamo malo vremena da se pripremimo. Iskoristićemo ova dva dana koja imamo i da se odmorimo i da se spremimo, jer znamo značaj utakmice. Derbi je sam po sebi specifičan - dodao je.

(U.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.