UŽAS U NBA, SUPERSTAR DOŽIVEO STRAVIČNU POVREDU: Sezona je gotova, karijera je u pitanju! (VIDEO)
DeMarkus Kazins je doživeo strašnu povredu, Foto: AP

jezivo

UŽAS U NBA, SUPERSTAR DOŽIVEO STRAVIČNU POVREDU: Sezona je gotova, karijera je u pitanju! (VIDEO)

Ahilova tetiva je potpuno uništena

Objavljeno: 08:23h

Najbolji igrač Nju Orleans Pelikansa, DeMarkus Kazins, doživeo je sinoć na utakmici sa Hjustonom jezivu povredu koja će ga odvojiti od terena do kraja ove sezone, a u pitanju je i koliko će on u nastavku karijere moći da nastavi da igra na dosadašnjem nivou.

Kazins je, kako javlja Yahoo sports, doživeo totalno pucanje leve Ahilove tetive, što je potvrđeno posle utakmice na magnetnoj rezonanci.

Očekuje se da će Kazins biti podrgnut operaciji što je pre moguće, a sigurno je da neće nastupati do kraja ove sezone.

Do povrede je došlo posle slobodnog bacanja koje je DeMarkus promašio, samo 10 sekundi pre kraja utakmice, a zatim je utrčao pod koš da se bori za loptu. Oslonac na parketu je potražio na nožnim prstima levog stopala, i pritisak koji je nespretno napravio na tetivu bio je prevelik.

Pogledajte kako je došlo do ovoga:

Kazins, koji će biti slobodan agent ovog leta, najzaslužniji je za odličan skor Pelikansa u ovoj sezoni (27-21 i 6. mesto na Zapadu), sa 25,4 poena, 12,9 skokova i 5,2 asistencije po utakmici.

Uprava Nju Orleansa i "stari" superstar Pelikansa Entoni Dejvis bili su prezadovoljni učinkom DeMarkusa i čekali su jul da mu upute ponudu u vidu novog ugovor koji Kazins ne bi mogao da odbije.

DeMarkus je u utakmici protiv Hjustona zabeležio drugi tripl-dabl u tri poslednje utakmice, sa 15 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Tri puta je bio učesnik ol-star meča. Za 8 sezona u dresu Sakramenta i Nju Orleansa imao je prosečan učinak od 21,5 poena, 11 skokova, 3,2 asistencija i 1,2 blokade po utakmici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.