UŽAS, KATASTROFA, OČAJ! KRAJ SEZONE ZA MAČVANA: Kapiten Srbije mora na čak 2 operacije! (VIDEO)
Milan Mačvan je završio sezonu, Foto: Dado Đilas

Izdrži, Maki

UŽAS, KATASTROFA, OČAJ! KRAJ SEZONE ZA MAČVANA: Kapiten Srbije mora na čak 2 operacije! (VIDEO)

Nastradali su i ukršteni ligamenti i meniskus kolena

Objavljeno:

Užasne vesti od kojih smo strepeli su stigle i bacile su nas u stanje očaja. Milan Mačvan je završio sezonu zbog povrede koju je doživeo na meču Zenita i Bajerna u Evrokupu.

Kapitenu srpske reprezentacije su nastradali i ligamenti i meniskus nakon duela sa Markom Simonovićem i nezgodnog doskoka kada je otišlo koleno.

On je odmah iz hale prebačen u bolnicu u Sankt Peterburgu gde je urađena magnentna rezonanca koja je potvrdila najgore strahove.

- Stradali su mi i prednji ukršteni ligamenti i meniskus. Imam otok. Sledi mi operacija i saniranje jednog i drugog. Videćemo kad će biti operacija - poručio je za "Blic", Mačvan.

Milan Mačvan će ići na čak dve operacije
Milan Mačvan će ići na čak dve operacijefoto: Dado Đilas

Dakle, iskusni krilni centar ne samo što će morati na dugu pauzu i potom mukotrpan proces oporavka, već će morati i na čak dve operacije.

Jasno je da ove godine neće nastupati za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket, a da li će biti spreman da se vrati na parket na startu naredne sezone videćemo kako bude tekao proces oporavka.

Inače, naporna sezona i broj utakmica uzimaju danak srpskim košarkašima, Kuzmić je odavno završio sezonu zbog takođe povrede kolena, Kalinić nikako da se oporavi od povrede leđa još od priprema reprezentacije, a povrede nisu zaobilazile ni Lučića, Jovića i Teodosića.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle meča Partizan - Cibona

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.