NIKOLA JOKIĆ NIJE NI MEĐU REZERVISTIMA NA OL STARU: Poznati kompletni timovi za meč svih zvezda NBA! (FOTO)
Nikola Jokić nije dobio mesto na ovogodišnjem Ol staru, Foto: AP

Nažalost

NIKOLA JOKIĆ NIJE NI MEĐU REZERVISTIMA NA OL STARU: Poznati kompletni timovi za meč svih zvezda NBA! (FOTO)

Treneri nisu svrstali srpskog centra među 7 rezervi na Zapadu

Objavljeno: 09:06h

Poznati su svi učesnici NBA Ol stara, kada je u pitanju glavni događaj, odnosno, utakmica "svih zvezda", a u njoj neće biti srpskih košarkaša.

Nakon što su prošle nedelje glasovima navijača, novinara i igrača odabrane startne petorke, sada su treneri odredili po sedmoricu igrača sa Istoka i sa Zapada koji će se priključiti odabranoj desetorici.

Istok: Kajl Lauri, Džon Vol, Bredli Bil, Viktor Oladipo, Kevin Lav, Kristaps Porzingis i Al Horford. Zapad: Demijen Lilard, Klej Tompson, Džimi Batler, Rasel Vestbruk, Drejmond Grin, Karl-Entoni Tauns i Lamarkus Oldridž.

Podsećamo da su kao starteri sa Zapada odabrani: Demarkus Kazins, Entoni Dejvis, Džejms Harden, Kevin Durent i kapiten Stef Kari, a sa Istoka kao starteri će se pojaviti kapiten Lebron Džejms, zatim Janis Adetokumbo, Kajri Irving, Demar Derozan i Džoel Embid.

Inače, ove godine na Ol staru po prvi put se neće igrati meč između Istoka i Zapada, već će u petak dvojica kapitena birati mešovite timove, pa će se u istoj ekipi naći igrači iz obe konferencije.

Nažalost, naš Nikola Jokić za koga su mnogi smatrali da zaslužuje mesto na Ol staru, poput Čarlsa Barklija, nije se našao ni u izboru trenera, ali ni mnoge druge velike zvezde poput Grifina, Karmela Entonija, Dramonda, Pola Džordža. Ima i onih koji misle da je trebalo da bude i igrača Majamija s obzirom na to što igraju fantastičnu sezonu do sada.

NBA Ol star vikend održava se od 18. do 21. februara, a domaćin će biti "Stejpls centar" u Los Anđelesu.

BONUS VIDEO: SRBIN UŽIVA VELIKO POŠTOVANJE: Najskuplji igrač u istoriji Mančester junajteda podelio sa fanovima jako važnu informaciju za Nemanju Matića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.