PESNIČENJE KAO NA MEČU BETON LIGE: Brutalna masovna tuča igrača! Glavni tabadžija nekada velika nada evropske košarke! (VIDEO)
Tuča igrača na meču Virtus - Trento, Foto: Printscreen/Twitter/@Sportando

Pljuštalo je sa svih strana

PESNIČENJE KAO NA MEČU BETON LIGE: Brutalna masovna tuča igrača! Glavni tabadžija nekada velika nada evropske košarke! (VIDEO)

Njegova karijera se survava kao niz provaliju, a ovo mu je samo još jedan momenat kojim je dotakao dno

Objavljeno:

Skandal se dogodio na utakmici italijanskog šampionata, koji nas je podsetio i na neke neslavne incidente i tuče u srpskoj košarci pre desetak godina i manje.

Opšta tuča igrača na terenu se dogodila na meču između Virtusa iz Bolonje i Trenta, a u glavnim ulogama su se našli Alesandro Đentile i Horhe Gutijerez.

Počelo je u borbi za loptu na parketu posle promašaja Gutijereza, ali se ta borba za loptu ubrzo pretvorila u međusobno udaranje i pesničenje.

Uskočili su i igrači obe ekipe i počela je opšta "šorka" na parketu, sevali su udarci na sve strane, a tek je reakcijom rezervnih igrača i ljudi sa klupe, incident zaustavljen.

Đentileu je karijera u nezaustavljivom padu već više od godinu dana, a ovo mu je samo još jedan momenat kojim, nekada najveća nada italijanske košarke, dotiče samo dno.

Inače, meč je nastavljen i završen pobedom Virtusa 82:75.

BONUS VIDEO: CIRBES SRBIN: Evo kako Nemac sluša naš melos u kolima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.