BAŠTOVANI ILI KOŠARKAŠI? Bertans otkrio NIKAD LUĐU TAJNU o treninzima sa Duškom Vujoševićem! (VIDEO)
Foto: Beta, AP

hit!!!

BAŠTOVANI ILI KOŠARKAŠI? Bertans otkrio NIKAD LUĐU TAJNU o treninzima sa Duškom Vujoševićem! (VIDEO)

On je nedavno u timu Grega Popoviča odigrao partiju karijere, ubacio 28 poena za 30 minuta na parketu, na utakmici protiv Sakramenta

Objavljeno: 15:40h

Nekadašnji košarkaš Partizana, a sada član San Antonija Davis Bertans, zauvek će ostati u srcima crno-belih pristalica kao poseban igrač koji je uvek davao poslednji atom snage na terenu.

Letonac je proveo više od dve sjajne godine u Humskoj, a za to vreme osvojio ABA ligu, tri puta prvenstvo Srbije i jedan nacionalni kup.

Posle toga usledila je epizoda u Baskoniji, odakle su ga "uzeli" Sparsi, jer je prethodno izabran na draftu od strane tima iz Teksasa.

On je nedavno u timu Grega Popoviča odigrao partiju karijere, ubacio 28 poena za 30 minuta na parketu, na utakmici protiv Sakramenta.

U intervjuu za "HoopsHype" otkrio je tajnu koja je vezana za legendarnog trenera Duška Vujoševića, kom duguje mnogo.

- On je posebna vrsta trenera. Bogdan i ja smo proveli dosta vremena radeći nakon treninga sa njim. U tim godinama nam je zaista mnogo pomoglo, a u ljudima sa Balkana postoji ta "posebna doza ludila". Šutirali smo izlazeći iz "blokova", a nekad nismo smeli da izađemo iz hale dok ne pogodimo deset u nizu. U pojedinim situacijama smo nosili baštenske rukavice! - rekao je Bertans i objasnio da mu je to pomoglo da razvije svoj šut i igru u bogatoj karijeri.

Što se tiče Grega Popoviča, smatra da ne postoji niko sličan njemu.

Smatra da niko nije sličan legendarnom strategu Gregu Popoviču
Smatra da niko nije sličan legendarnom strategu Gregu Popovičufoto: Fonetap

- Zna da je nemoguće u potpunosti zaustaviti protivničku ekipu. Akcenat mu je na defanzivi i tu moramo drugom timu da pravimo najveći problem - naveo je igrač San Antonija.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs / HoopsHype)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.