OBJAVLJENI REZULTATI GLASANJA ZA SRBE NA OL STARU: Podatak da je Jokić dobio 0 glasova je šokirao sve! A evo kako su prošli ostali! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica i Nikola Jokić, Foto: EPA/John G Mabanglo/Fonetap/AP

Koje su im šanse da ipak zaigraju?!

OBJAVLJENI REZULTATI GLASANJA ZA SRBE NA OL STARU: Podatak da je Jokić dobio 0 glasova je šokirao sve! A evo kako su prošli ostali! (VIDEO)

U glasanju za startne postave su učestvovali navijači, igrači i mediji, a naš centar od jednih nije dobio ni jedan glas

Objavljeno:

Glasanje za startne petorke na predstojećem NBA Ol star meču u Los Anđelesu su završene.

Određeno je po pet igrača koji će se naći kao starteri u timovima, koji ovog puta neće biti podeljeni na Istok i Zapad, već će zahvaljujući izborima kapitena Lebrona Džejmsa i Stefa Karija ekipe biti izmešane, pa se u timu mogu naći igrači koji igraju i za klubove iz istočne i iz zapadne konferencije.

U glasanju za startne petorke i kapitene su učestvovali navijači, igrači i novinari, dok će rezerve biti određene 24. januara odlukama trenera ekipa, a potom će Lebron i Stef podeliti igrače između sebe.

Za ljubitelje košarke u Srbiji je sigurno zanimljivo kako su srpski igrači prošli u ovom glasanju, mada svi dobro znamo da nijedan od njih nije uspeo da uđe među startne petorke.

Najviše glasova je dobio Nikola Jokić - 114.929 glasova fanova i 14 glasova igrača, ali je šok da niko iz medija nije dao njemu glas. Zato je za poziciju "frontkort" (pozicije krila, krilnog centra i centra) završio tek na 18. mestu među igračima Zapadne konferencije.

Nikola Jokić je dobio 0 glasova medija
Nikola Jokić je dobio 0 glasova medijafoto: Reuters

Ipak, ako mu je neka uteha i nada da bi ga možda neko od trenera odabrao za ekipu, onda sigurno jesu reči i izbor legende Čarlsa Barklija, koji je u improvizovanom izboru koji je organizovan za voditelje emisije "NBA inside", svrstao Jokića među igrače koji se moraju naći na Ol star meču.

Za razliku od njega, čuveni Šakil O'Nil ipak daje prednost Drejmondu Grinu, iako Jokić ima mnogo bolje brojke od njega. Centar Denver Nagetsa igra sjajnu sezonu u dresu tima iz Kolorada i prosečno beleži 16, 2 poena, 10,2 skokva, 5 asistencija, 1.3 ukradene lopte i 0.8 blokada po meču.

Što se tiče ostalih srpskih igrača, evo i kako su oni prošli u glasanju:

Nemanja Bjelica (10.690 fanova, 1 igrača, 0 medija - 51. mesto)

Bogdan Bogdanović (33.842 fanova, 1 igrača, 0 medija - 25. mesto) Miloš Teodosić (26.374 fanova, 0 igrača, 0 medija - 34. mesto) Boban Marjanović (13.377 fanova, 2 igrača, 0 medija - 38. mesto)

BONUS VIDEO: Doček za Čarlsa Dženkinsa pre meča Crvena zvezda - Himki

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.