DILEME NEMA KO JE SAŠIN NASLEDNIK: Danilović nekada 7/7 za 3 u Medison Skver Gardenu, a Bogdan sad 6/6 u Golden centru! (VIDEO)
Predrag Saša Danilović i Bogdan Bogdanović, Foto: Printscreen/Youtube

Sve je jasno

DILEME NEMA KO JE SAŠIN NASLEDNIK: Danilović nekada 7/7 za 3 u Medison Skver Gardenu, a Bogdan sad 6/6 u Golden centru! (VIDEO)

Neverovatna koincidencija legendarnog košarkaša i sadašnjeg šutera ubice iz Srbije

Objavljeno:

Od trenutka kada je zakoračio na seniorsku scenu počela su poređenja Bogdana Bogdanovića sa jednim od najboljih košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije, Predragom Sašom Danilovićem.

Još kada je počeo da bude nosilac igre Partizana, baš kao i sadašnji predsednik Košarkaškog saveza Srbije, i stručnjaci i javnosti i obični navijači i ljubitelji košarke su pronalazili sličnost između njih dvojice.

Od stila igre, preko fantastičnog šuta, pa sve do uloge vođe timova u kojima su igrali, sve je to što odlikuje obojicu.

A novi dokaz u prilog tome, da je kako navijači, pre svega Partizana, vole da kažu da je Bogdan novi Saša, stigao je u noći između srede i četvrtka, na utakmici NBA lige, između Sakramenta i Jute.

Srpski košarkaš u dresu Kingsa je postavio rekord svoje karijere po broju postignutih poena (ubacio ih je 25), a iz meča u meč je sve bolji i prilagođeniji igranju u najjačoj ligi sveta i preuzima ulogu lidera Kingsa, iako igra svoju prvu sezonu.

Bogdanović je na ovom meču pokazao zašto ga mnogi košarkaški stručnjaci i bivši NBA igrači smatraju jednim od najboljih rukija u ligi i zašto hvale njegovu raznovrsnost, a posebno ubitačni šut van linije 7,25 metara.

Reprezentativac Srbije je na meču protiv Džezera šutirao za tri poena šest puta i svih šest puta je bio precizan, a to je mnoge podsetilo na čuvenu Danilovićevu noć u "Medison Skver Gardenu" pre 21 godinu.

Bivši reprezentativac je tada nosio dres Majamija i u duelu sa Niksima bio besprekoran, pogodivši 7 trojki iz svih 7 pokušaja na meču, i u tom trenutku postavio je rekord legendarne dvorane, a falila mu je jedna trojka da ubode rekord cele lige.

Verujemo u to i iskreno se nadamo da će, biti samo jedna razlika između njih dvojice, a to je da će Bogdanova karijera u NBA duže trajati i neće biti ispresecana povredama.

BONUS VIDEO: TROICKI POVREDIO SUDIJU KOME JE UJAK SRBIN IZ BEOGRADA: Njegova reakcija je hit na društvenim mrežama!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.