Feldin je imao spreman odgovor na pitanje kako za 48 sati se oporaviti i pobediti Makabi na uvek vrućem gostovanju u Izraelu! (VIDEO)
Dzejms Feldin posle poraza od Himkija, Foto: Printscreen/Espreso video

Moraju da se iskupe

Feldin je imao spreman odgovor na pitanje kako za 48 sati se oporaviti i pobediti Makabi na uvek vrućem gostovanju u Izraelu! (VIDEO)

Amerikanac je posle poraza od Himkija bio vidno utučen

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u utorak uveče su izgubili utakmicu 18. kola Evrolige od ruskog Himkija rezultatom 79:70 i tako pretrpeli i jedanaesti poraz u najelitnijem košarkaškom takmičenju.

Džejms Feldin je meč završio sa 13 poena, i kao glavni uzrok poraza svog ima ističe težak ritam i utakmice na svaka 2-3 dana, bilo u Jadranskoj ligi ili Evroligi.

Džejms Feldin je bio jedan od boljih pojedinaca Crvene zvezde na meču sa Himkijem
Džejms Feldin je bio jedan od boljih pojedinaca Crvene zvezde na meču sa Himkijemfoto: Dado Đilas

- Šved je NBA igrač, on je odlučio da igra u Evropi i ovde je sjajan. Pokušali smo da pobedimo, imali prednost posle prvog poluvremena ali Himki je onda dodao gas i porazio nas.

48 sati posle meča sa Cedevitom došao je i ovaj meč, koliko je teško pripremiti se za sledeću utakmicu koja se takođe igra za dva dana, ovoga puta protiv Makabija u Izraelu?

- Znali smo koliko je teško. Navikli smo se. Znam da će me sutra telo boleti Mi smo u proteklih 4 dana odigrali dve utakmice, sa ovom to je tri, a čeka nas i sledeća za nepuna dva dana. Ali moramo da pokušamo da pobedimo - rekao je Feldin i potom se osvrnuo na meč protiv Makabija koji čeka njega i saigrače u četvrtak.

- Pobedili smo ih prethodni put. Znamo da su sada drugačiji tim. Ali moramo da pronađemo energiju i da se borimo. Ali prošle godine sam pobedio tamo, tako da nije toliko teško gostovanje - zaključio je kroz osmeh Feldin.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.