PA NEĆE SIGURNO DA NAVIJAJU ZA MENE I DA MI TAPŠU! Stefan Marković nije ljut na Delije, čak šta više bio je neverovatno motivisan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso printscreen

MAJSTOR

PA NEĆE SIGURNO DA NAVIJAJU ZA MENE I DA MI TAPŠU! Stefan Marković nije ljut na Delije, čak šta više bio je neverovatno motivisan! (FOTO) (VIDEO)

Većina igrača voli da igra pred ovakvih navijačima, a ne pred praznom halom

Objavljeno:

Stefan Marković je odigrao sjajan meč u Pioniru, postigao sedam poena, i povukao svoj tim ka pobedi.

Navijači su ga propisno izviždali, ali on se nije obazirao na to već je rekao da ga to motiviše.

- Prelep ambijent, uvek je lepo igrati ovakve utakmice, dodatno te motiviše da igraš u ovakvoj atmosferi. Bilo je lepo veče, nismo se predali kad su oni počeli da vode, uspeli smo nekako da se vratimo, što na nekim prethodnim kao na primer protiv Reala nismo uspevali. Pokazali smo malo drugačije lice.

foto: EPA

Odigrao je odličan meč, i videlo se da je jedan od ključnih igrača uz Šveda u timu iz Moskve.

- Osetio sam da mogu da povedem momke, i odigram najbolje što mogu. Vratio mi se taj stari osećaj, i bio sam stvarno motivisan.

Mnogi veliki srpski igrači bili su ispraćeni zvižducima, kao na primer Teodosić pre dve godine u Areni, ali Pefi ističe da je to sasvim normalno i da nikom ne zamera ništa.

- To je normalno, neće sigurno da navijaju za mene. Većina igrača voli da igra pred ovakvih navijačima, a ne pred praznom halom. Sigurno nisam očekivao da će da mi tapšu, i da me bodre. To je sasvim normalna reakcija.

(U.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.