Igrači Hjustona provalili u svlačionicu Klipersa da se tuku, a predvodio ih je Kris Pol, bivši igrač ekipe iz Los Anđelesa! (VIDEO)
LA Klipers - Hjuston Rokets, igrači na ivici tuče, Foto: Printscreen/Twitter/@gifdsports

Velika frka u Stejpls centru

Igrači Hjustona provalili u svlačionicu Klipersa da se tuku, a predvodio ih je Kris Pol, bivši igrač ekipe iz Los Anđelesa! (VIDEO)

Još na terenu se zakuvalo između plejmejkera Roketsa i bivšeg saigrača Grifina, a još kad su se u sve umešali i Ostin Rivers i Trevor Ariza, drugačije nije moglo

Objavljeno:

Prštalo je u poslednjim minutima meča Klipersa i Hjustona u "Stejpls centru", zakuvalo se na terenu, a zamalo da sve eskalira u svlačionici i hodnicima hale posle samog meča.

Grupa igrača Roketsa posle utakmice, frustrirana zbog poraza i iziritirana ponašanjem pojedinih domaćih igrača, pokušala je da upadne kroz zadnja vrata svlačionice Klipersa kako bi se fizički obračunali sa njima.

Da stvar bude još interesantnija grupu igrača iz Teksasa koji su krenuli u obračun poveo je maltene dojučerašnji plejmejker Klipersa, Kris Pol, koji je letos trejdovan u Hjuston, a očito je da i on ima neraščišćene račune sa pojedinima od njih, mediji kažu s Grifinom.

Uz njega, koji najbolje zna svaki kutak hale, su tu još bili Džejms Harden, Trevor Ariza i Džerald Grin, dok su kao diverziju na glavna vrata svlačionice poslali Klinta Kapelu. Svi su želeli da se obračunaju sa Ostinom Riversom i Blejkom Grifinom.

Ipak, obezbeđenje je uspelo pravovremeno da reaguje i spreči fizički obračun među igračima dva tima, a potom da članove Hjustona isprati van hale.

Da je bilo frke potvrđuju i reči Doka Riversa koji je u izjavi posle meča odbio da kaže šta se eksplicitno desilo, ali je potvrdio da su igrači Hjustona bili van svoje svlačionice.

Inače, sukob je krenuo u odlučujućim momentima meča, najpre tri minuta pre kraja je Blejk Grifin postigao koš, a sudije su dosudile uz to i faul Krisu Polu i tada je izbio verbalni sukob između bivših saigrača, ali i trenera Hjustona Majka D'Entonija.

Nakon toga minut pre kraja, Trevor Ariza je ušao u verbalni duel sa Ostinom Riversom koji je sedeo na klupi sa strane u civilu, a u taj "treš tok" se uključio i Grifin, posle čega su sudije isključile i njega i igrača Hjustona.

Ali očigledno nije sve moglo da ostane na tome.

BONUS VIDEO: IDEMOOO! NOLE ĐUSKA OD SREĆE: Đoković sjajno raspoložen pred start Australijan opena!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.