I Brajant bi zaplakao: Najemotivnije pismo i još jači video za velikog Kobija! (VIDEO)

Dirljiva poruka za asa Lejkersa

I Brajant bi zaplakao: Najemotivnije pismo i još jači video za velikog Kobija! (VIDEO)

On nije samo njegov fan, već je Kobi Brajant njegov najveći uzor u životu, još od kada je imao 6 godina i zato je morao da uradi ovo u njegovu čast
Objavljeno: 17:51h

Očekivali su ljubitelji košarke da će Kobi Brajant uskoro otići u penziju, ali im je svakako bilo krivo kada je to zvanično i potvrdio. Čovek koji slobodno može rame uz rame da stane sa Majklom Džordanom i svima ostalima igra svoju poslednju sezonu u karijeri, a iako su znali da ne može večno da igra, ta činjenica i te kako čini tužnima njegove fanove. Zato je jedan od njih, kome je "Crna mamba" dala životnu motivaciju, kada je imao 6 godina napisao pismo i napravio video posvećen dvema najvažnijim osobama u njegovom životu - baki i Kobiju.

- Dragi Kobe, hvala ti za sve noći koje sam proveo ispred TV, čekajući da vidim šta ćeš uraditi s loptom. Hvala ti što si čovek, nekad si uveseljavao, nekada razočarao, nekada dizao iz očaja. Hvala što si bio savršen, i nesavršen u isto vreme. Tvrdoglav takođe. Dragi Kobe, hvala ti što si me naučio da volim košarku i da je gledam sa onom strašću s kojom si je ti igrao. Hvala ti Kobe što si vodio Lejkerse, i što si bio pravi ratnik. Plakali smo i smejali smo se zbog tebe.
Hvala ti Kobe što si igrao povređen, sa jednom rukom, jednom nogom, i što si pomerao granice u momentima koji su se činili beznadežni. Dragi Kobe, hvala ti što si me naučio da verujem u magiju. Hvala ti što si nam dokazao da se 81 poen u jednoj utakmici ne može postići samo na video igrici. Hvala ti što si nam pokazao svu lepotu košarke. Do Obećane zemlje si Lejkerse doveo pet puta. Hvala ti što si bio primer svima. Lejkers naciju si vratio u zlatno doba.
AP
Hvala ti što smo zbog tebe naučili da možeš izgubiti bitku, ali dobiti rat. Hvala ti što si bio moj, ali i svačiji. Hvala ti na svemu što si ostavio košarci. Hvala ti što si pokazao da heroji dolaze i odlaze, ali da legende traju večno. Hvala ti što si postojao i što postojiš ti kao ti. Nikad neće biti niko sličan tebi. Hvala ti Kobe
- napisao je nepoznati momak, a vi ne propustite da pogledate video koji je jedan od najboljih koje smo videli.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.