Bogdan odigrao bolje nego ikad do sad, Ameri nose dresove Srbije zbog njega, ali on je posle meča bio baš ljut! (FOTO) (VIDEO)
Bogdan Bogdanović i trener Dejvid Jeger, Foto: Fonet

Imao je i svoje razloge

Bogdan odigrao bolje nego ikad do sad, Ameri nose dresove Srbije zbog njega, ali on je posle meča bio baš ljut! (FOTO) (VIDEO)

Reklo bi se da sve ide svojim tokom kada je u pitanju razvijanje karijere srpskog reprezentativca u SAD, a jedino što i dalje fali jesu pobede njegove ekipe

Objavljeno:

Uhvatio je Bogdan Bogdanović ritam, sve više ulazi u NBA štos i to se jasno odražava na njegove igre.

Srpski košarkaš je iz meča u meč sve bolji i bolji, tako da je na poslednjem protiv Klipersa zabeležio svoj najbolji učinak od dolaska u Sakramento.

Zbog toga i polako preuzima lidersku ulogu u ekipi, a navijači na tribinama opet ističu srpska obeležja, zastave i dresove, kao što su nekada činili kada su Kingse predvodili Peđa Stojaković i Vlade Divac.

Tako su na meču protiv Klipersa dva Amerikanca na sebi imali Bogdanov dres iz reprezentacije Srbije, što je sa javnošću u Srbiji podelio glumac Sergej Trifunović koji je posmatrao ovaj meč sa tribina.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Reklo bi se da sve ide svojim tokom kada je u pitanju razvijanje karijere srpskog reprezentativca u SAD, a jedino što i dalje fali jesu pobede njegove ekipe.

I to je ono što mu smeta, pogotovo pojedini detalji u igri, a o čemu je pričao novinarima posle poraza od Klipersa.

Bogdan Bogdanović u duelu sa Herelom iz Klipersa
Bogdan Bogdanović u duelu sa Herelom iz Klipersafoto: EPA/John G Mabanglo

- Svaki put pravimo iste greške. Pre svega, moraćemo mnogo više da gledamo video snimke u pripremi mečeva, ne smemo da dozvoljavamo da rivali dolaze do 10 i više poena prednosti. Onda smo u zaista teškoj sitiaciji, a posebno kada nam se to dešava protiv ekipa koje dve večeri zaredom igraju - rekao je Bogdanović i dodao:

- Čini mi se da u svaki meč ulazimo sporo. To je do tima, nema veze sa nekim pojedincem. Mislim da kao tim moramo bolje da počinjemo mečeve i da budemo energičniji.

Bogdan Bogdanović protiv Denvera
Bogdan Bogdanović protiv Denverafoto: EPA/John G Mabanglo

A što se tiče njegove igre na ovom meču na kome je dao 22 poena?!

- Uvek sam imao dovoljno samopouzdanja, samo se trudim da pravim prave poteze u pravo vreme. Sada sam možda malo agresivniji jer vidim prostor da šutiram. Nekada mogu da imam noć u kojoj ću postići 20 poena, nekada ću naći saigrače sa desetak dobrih dodavanja koja ne moraju biti klasične asistencije. Bitno je da se napravi akcija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.