NI ROĐENI OTAC GA NE BI TAKO ISHVALIO! Trener pričao o Nikoli Jokiću kao da je zaljubljen u njega! (VIDEO)
Foto: Fonet

PREJAKE REČI

NI ROĐENI OTAC GA NE BI TAKO ISHVALIO! Trener pričao o Nikoli Jokiću kao da je zaljubljen u njega! (VIDEO)

Nije trener jedini koji je imao reči hvale za Džokera. I Mejson Plamli je oduševljen svojim saigračem

Objavljeno:

Posle fanastične večeri za Nikolu Jokića, ali ne toliko fanastične za njegov tim, trener Majk Meloun ipak nije mogao da se suzdrži, a da ne ishvali srpskog asa kao što ga ni rođeni otac ne bi ishvalio.

Nikola je ostvario tripl-dabl na utakmici sa Golden Stejtom, ali nije pomogao ekipi da dođe do važne pobede.

- Sjajno je bilo videti Jokića da bude pravi, da igra kao što Nikola Jokić ume da zaigra. Nije samo statistika, već je bilo lepo videti i njegovu kreativnost i strast u igri. Ponosan sam na sve igrače - počeo je Meloun.

Inače, dan pre ove utakmice, on i Džoker imali su mali razgovor o tome da Srbin mora malo da se opusti i da igra ono što je njegova prirodna igra.

- Drago mi je da sam ga video da igra kako ume. Ostvario je tripl-dabl, skoro i pre poluvremena. Moja poruka njemu bila je jasna. Rekao sam mu: Da, igrač si, ali volim te kao čoveka, pa želim da se opustiš i igraš prirodnu igru. Čak i ako pogrešiš, promašiš šut, i dalje si naš čovek, i verujemo u tebe 1000 odsto. Bio je fenomenalan večeras, ali su mnogi bili veoma dobri - dodao je Meloun.

Nije trener jedini koji je imao reči hvale za Džokera. I Mejson Plamli je oduševljen svojim saigračem.

- Nikola je imao sjajno veče ofanzivno, došao je do tripl-dabla. Njegovo prisustvo je zarazno, sjajan je, pošto kada god igra kako ume, kada je agresivan u napadu, olakšava i nama ostalima u rotaciji. I mi smo njemu pomogli dobrim blokovima, tada ga je krenulo - istakao je.

BONUS VIDEO: Milojević na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.