NE, NE, NE, NE!!! Poznata je priroda Teove povrede, trener Klipersa je upravo zario mač u srce srpskih ljubitelja košarke! (VIDEO)
Miloš Teodosić, Foto: AP

UŽAS, ČEMER, JAD

NE, NE, NE, NE!!! Poznata je priroda Teove povrede, trener Klipersa je upravo zario mač u srce srpskih ljubitelja košarke! (VIDEO)

Nismo mogli ni da sanjamo da bi njegova ruki sezona u NBA ligi mogla da se pretvori u ovakav pakao...

Objavljeno:

Teodosić je utakmicu protiv Oklahome morao da napusti već u drugoj četvrtini i više se nije vraćao na parket, a ubrzo pošto je otišao u svlačionicu objavljeno je - upalila se plantarna fascija.

- Pratićemo Teodosićevu situaciju iz dana u dan, jer takva je priroda povrede. Ali, da budem iskren, ne izgleda dobro - rekao je trener Klipersa Dok Rivers posle utakmice sa Tanderima.

OVO NIJE DOBRO! Teodosić ponovo povredio ISTO STOPALO zbog kojeg je pauzirao 24 utakmice! (VIDEO)

Plantarni Fascitis, odnosno upala plantarne fascije jeste povreda koja suštinski može da bude i bezazlena, ali i u nekim slučajevima ozbiljna. Fascija tabana je ravno tkivo, odnosno ligament koji povezuje petnu kost sa prstima i ona podržava luk stopala.

Kada dođe do istegnuća fascija postaje slaba, otečena i upaljena, a manifestuje se kao bol u peti prilikom stajanja, hodanja ili trčanja. Teži oblik ove povrede jeste kada fascija napukne.

NOLE STIGAO U MELBURN! Da li ovo znači da igra na Australijan openu? (FOTO)

Glavni problem je u tome što ova povreda stalno može da se vraća.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.