Branko Lazić najbolje zna šta će odlučiti meč sa Žalgirisom! (VIDEO)
Foto: EPA/Matteo Bazzi

zna čovek

Branko Lazić najbolje zna šta će odlučiti meč sa Žalgirisom! (VIDEO)

Litvanski tim je u seriji od pet uzastopnih pobeda i trenutno se nalazi na deobi trećeg mesta

Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić ocenio je da će predstojeću utakmicu protiv Žalgirisa odlučiti igra u odbrani.

- U petak nastavljamo sa žestokim ritmom utakmica. Oni su sjajna ekipa koja je pokazala dosta ove sezone. Igraju čvrstu i pametnu košarku i to smo osetili u prvoj utakmici Evrolige ove sezone kada smo igrali sa njima. Mi ćemo našu šansu tražiti kroz našu igru, naše sisteme uz pomoć publike. Imaju dosta dobrih igrača na spoljnim pozicijama. Utakmicu će odlučiti odbrana, a mi ćemo timski dati sve od sebe da neutrališemo njihove opasne bekove - rekao je Lazić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

NOVI SUKOB GROBARSKIH FRAKCIJA: Utakmica Partizan - Zadar je poprište novog huliganskog obračuna! Pominju se i Delije! (VIDEO) Litvanski tim je u seriji od pet uzastopnih pobeda i trenutno se nalazi na deobi trećeg mesta. Crveno-beli su na gostovanju u Kaunasu u prvom kolu imali šut za pobedu, koji nije pogodio Tejlor Ročesti.

- Sećam se tog šuta i dalje... Ali prošlog nikada nije donela pobedu u košarkaškoj utakmici -rekao je Ročesti uz osmeh. - Žalgiris ima veoma dobar tim i oni su to već dokazali u Evroligi. Reklo bi se da imaju veoma dobru hemiju u timu. Mi se nećemo fokusirati na jednog ili dva igrača, mislićemo na ceo njihov tim. Žalgiris je u sjajnoj seriji pobeda... Dobro smo trenirali, a sutra ćemo igrati u našoj dvorani. To će biti naša prednost jer volimo našu publiku koja nam daje energiju- rekao je Ročesti.

Utakmica između Crvene zvezde i Žalgirisa igraće se u petak od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Izjava Vladimira Štimca tokom meča Srbija - Austrija

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.