OVACIJE I EMOCIJE ZA AJZEU U BOSTONU: Ali Kajri Irving je servirao hladnu osvetu Kavalirsima! (VIDEO)
Ajzea Tomas i Kajri Irving, Foto: AP

Svi su ga zagrlili

OVACIJE I EMOCIJE ZA AJZEU U BOSTONU: Ali Kajri Irving je servirao hladnu osvetu Kavalirsima! (VIDEO)

Tomas je čitav meč presedeo na klupi, jer trener nije hteo odmah da ga opterećuje prevelikim naporima posle sedmomesečne pauze zbog povrede

Objavljeno: 13:30h

Stajaće ovacije i zagrljaj svakog bivšeg saigrača sačekali su Ajzeu Tomasa u njegovom prvom povratku u Boston nakon letošnjeg trejda u Klivlend, koji je uzdrmao kompletnu košarkašku javnost širom sveta.

Na njegovu žalost, sjajni plejmejker nije mogao da nastupi na ovom meču, protiv svog bivšeg tima, iako je noć ranije imao svoj debi u dresu novog tima i prvi put se našao na parketu posle 7 meseci.

Upravo zbog toga i trener Tajron Lu nije želeo da ga izlaže odmah po povratku na teren tako velikim naporima, pa je posle zagrevanja pre početka meča, sve vreme presedeo na klupi.

Ajzea Tomas je dobio ovacije navijača u Bostonu
Ajzea Tomas je dobio ovacije navijača u Bostonufoto: EPA/CJ Gunther

Zato je onaj koji je otišao u suprotnom pravcu, nezadovoljan svojim statusom i ulogom kao jedna od zvezdi Kavalirsa, Kajri Irving, bio inspirisan da se osveti svom nekadašnjem timu i saigračima i to je i uradio.

Predvodeći Seltikse do pobede 102:88, američki plejmejker rođen u Australiji, postigao je 11 poena, 9 puta je bio najviši u skoku i podelio 6 asistencija. Nije baš partija na kakvu smo navikli, ali su zato ostali njegovi saigrači bili inspirisani da mu pomognu.

Teri Rozije je završio meč sa 20 poena za isto toliko minuta na parketu, po 15 poena su dali Smart i Tejtum, 14 Braun, a 11 Horford. Dakle, odlično timski raspoređeni poeni i timska pobeda nad vicešampionom NBA.

Sa druge strane, osim Lebrona Džejmsa i Kajla Korvera, ostali igrači Kavalirsa su delovali prilično neraspoloženo. Podbacio je Kevin Lav koji je ubacio samo 2 poena, Krauder 6, Vejd 5. Džejms je inače postigao 19 poena, a Korver 15.

NBA, rezultati:

Orlando - Hjuston 98:116 Filadelfija - San Antonio 112:106 Vašington - Njujork 121:103 Bruklin - Minesota 98:97 Majami - Detroit 111:104 Boston - Klivlend 102:88 Čikago - Toronto 115:124 Milvoki - Indijana 122:101 Dalas - Golden Stejt 122:125 Denver - Finiks 134:111 Juta - Nju Orleans 98:108 LA Lejkers - Oklahoma 96:133

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.