KAKVA PRILIKA ZA ŽURKU! Grobari, postoji poseban razlog zbog kog treba da napunite Pionir protiv Zadra! (FOTO)
Košarkaši Partizana posle meča sa Albom u Evrokupu, Foto: Beta

I TO NE ZBOG BESPLATNOG ULAZA

KAKVA PRILIKA ZA ŽURKU! Grobari, postoji poseban razlog zbog kog treba da napunite Pionir protiv Zadra! (FOTO)

U okviru 15. kola ABA lige, košarkaši Partizana NIS u četvrtak, 4. januara od 17 časova dočekuju Zadar. U prvom delu sezone, dva tima su u dvorani "Krešimir Ćosić" odigrali veoma zanimljiv meč u kojem su pobedu odneli crno-beli

Objavljeno:

Crno-beli u četvrtak, 4. januara od 17 časova dočekuju Zadar.

Ulaz na tribine hale "Aleksandar Nikolić" biće besplatan, a pred duel sa Zadranima, trener crno-belih, Nenad Čanak poručuje:

VILIJAMS GOS ZA ESPRESO OBJAŠNJAVA TETOVAŽU ILUMINATA: Nikad nisam zažalio što sam došao u Partizan, jer tu igrate za nešto više! (FOTO) (VIDEO)

- Zadar se nalazi u odličnoj formi, zabeležili su neke veoma važne pobede u poslednje vreme. Igru baziraju na dva sjajna Amerikanca koje ostatak tima odlično prati. Mi se ne nalazimo u dobrom trenutku, vezali smo četiri poraza, ali nam je sutrašnji meč prilika da se vratimo na pobednički kolosek i da ostanemo u borbi za četvrto mesto. Pozivam navijače da sutra dođu u što većem broju i budu uz nas - istakao je Čanak.

Nenad Čanak na meču ABA lige
Nenad Čanak na meču ABA ligefoto: Beta

Krilo crno-belih, Mihajlo Andrić, na sutrašnjem meču će proslaviti 24. rođendan.

- Sutra nas čeka veoma težak zadatak protiv tima koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Na nama je da pred našim navijačima pokušamo da dođemo do pobede i da tako ostanemo u trci za plasman u plej-of. Od prvog do poslednjeg minuta moramo da odigramo znatno bolje nego što je to bio slučaj u poslednje vreme. Da igramo jedan za drugog i za naše navijače - rekao je Andrić.

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.