Deda Đinobili hteo da asistira, pa dao koš koji ni sudije nisu videle! I tako upropasti povratak i debi Ajzee Tomasa o kome su svi hteli da pričaju! (VIDEO)
Manu Đinobili i Ajzea Tomas, Foto: Fonetap/AP

Argentinska dominacija

Deda Đinobili hteo da asistira, pa dao koš koji ni sudije nisu videle! I tako upropasti povratak i debi Ajzee Tomasa o kome su svi hteli da pričaju! (VIDEO)

Učesnik jednog od najvećih trejdova u istoriji konačno se našao na parketu u dresu svog novog kluba

Objavljeno: 11:34h

Nekoliko interesantnih momenata se dogodilo u NBA tokom prethodne noći, a svakako je najveća vest povratak Ajzee Tomasa na parket i njegov debi u dresu Klivlenda.

Fantastični plejmejker je konačno zaigrao posle 7 meseci pauze, a pristalice Kavalirsa su željno iščekivale njegovu utakmicu u dresu njihovog voljenog tima, u koji je došao letos posle jednog od najvećih trejdova u istoriji.

Tomas je odmah pokazao da će biti kapitalno pojačanje za Kavse u napadu na šampionski prsten, pošto je u trijumfu nad Portlandom postigao 17 poena, šutiravši 50% iz igre uz tri asistencije za 19 minuta na parketu.

Raspoložen je bio čitav tim Kavsa na ovom meču, što dokazuje i to da je još 5 igrača imalo dvocifreni učinak, Lebron 24, Lav 19, Krauder 17, Vejd 15 i Grin 10 poena.

Kod Trejlblejzersa po običaju prvo ime Lilard sa 25 poena, a odmah do njega Nurkić sa 23 poena.

I stigosmo i do jednog od najboljih i najčudnijih momenata večeri, a on se dogodio na duelu San Antonija i Njujorka i delo je Manua Đinobilija.

Legendarni Argentinac se ponovo istakao po nekoj neobičnosti na utakmici. Sada je u pokušaju da asistira Oldridžu pogodio direktno koš, a koliko su svi bili zbunjeni, govori i to što su sudije pokazale da se igra nastavi, jer su mislile da lopta nije prošla kroz obruč.

Niksi su krenuli u kontranapad dok je čitav tim Sparsa vikao na sudije i tražio da pogledaju snimak, što su ovi učinili posle nekih desetak sekundi.

Podsećamo da je svojevremeno Đinobili uhvatio rukom slepog miša koji je uleteo u halu usred meča.

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.