Alimpijević: Delije, izvinite! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

SMORIO SE ČOVEk

Alimpijević: Delije, izvinite! (VIDEO)

- Odigrali smo utakmicu sa pristupom koji ne sme da se dogodi ekipi koja pretenduje na osvajanje ABA lige i koja treba da gradi sebe od prve do poslednje sekunde - istakao je

Objavljeno:

Crvena zvezda je 2018. godinu počela pobedom nad Olimpijom u 14. kolu ABA lige, ali taj trijumf ne čini zadovoljnim trenera Dušana Alimpijevića.

Crveno-beli su loše šutirali za dva poena, samo 37 odsto, i Alimpijević smatra da su ostali dužni publici koja je ispunila halu "Aleksandar Nikolić" u premijernom meču za 2018. godinu.

- Odigrali smo utakmicu sa pristupom koji ne sme da se dogodi ekipi koja pretenduje na osvajanje ABA lige i koja treba da gradi sebe od prve do poslednje sekunde. Ovo je bila ružna utakmica, a za to smo najviše mi zaslužni. Osim tog pristupa, nije bilo ni koncentracije u oba smera. Meni je izuzetno žao što nismo ispoštovali ovu publiku koja je došla u velikom broju i ispunila dvoranu gotovo do poslednjeg mesta. Želim da im se zahvalim, ali i da im se izvinim što su gledali jednu ovakvu utakmicu. Kada svane naredni dan, upisana je nova pobeda, a mi se spremamo za naporan januar koji nas očekuje - rekao je Alimpijević.

HIT! Trener Alimpijević zaigrao za Zvezdu protiv Olimpije, u igru ga ubacio Matijas Lesor! (VIDEO)

Nemanja Dangubić je trijumfu doprineo sa 13 poena.

- Veoma teška utakmica je iza nas. Zadovoljni smo pobedom, ali ne možemo biti previše zadovoljni igrom. U narednom periodu moramo da analiziramo ovaj meč da bismo što bolje dočekali utakmicu sa Žalgirisom - okrenuo se Dangubić evroligaškom izazovu u "Pioniru", u petak od 19 časova.

ZANEMELI SMO! Košarkaši Zvezde upali kolima u jarak! (FOTO)

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.