Bjelica na kašičicu, Bobija ni na mapi, Al Horford košem u poslednjoj sekundi postao junak večeri! (VIDEO)
Foto: AP

NBA liga

Bjelica na kašičicu, Bobija ni na mapi, Al Horford košem u poslednjoj sekundi postao junak večeri! (VIDEO)

U Detroitu i Minesoti ništa novo - bar kada su Srbi u pitanju...

Objavljeno:

Tokom noći između četvrtka i petka nijedan Srbin u NBA ligi nije izašao kao pobednik, iako su igrali i Detroit Pistonsi i Minesota Timbervulvsi, za koje nastupaju Boban Marjanović i Nemanja Bjelica.

Od Srba, samo je Bjelica igrao, i to skromnih sedam minuta, a za to vreme je uspeo da ubeleži svega dve izgubljene lopte. Minesota je poražena od Milvokija sa 102:96.

Bledso sa 26 i Adetokumbo sa 22 poena predvodili su Milvoki do slavlja, a u Minesoti su se istakli Tauns sa 22, Vigins sa 21 i Batler sa 20 poena.

Boban Marjanović, odlukom trenera Stena van Gandija, nije nastupio u Orlandu, gde je domaća ekipa Medžika savladala Bobijeve Pistonse sa 102:89. Krah gostiju je nastupio u poslednjoj deonici (25:16), u kojoj upravo srpski centar najčešće dobija priliku da zaigra, ali se to ovoga puta nije desilo. Pejton je ubacio 19, Furnije 17 poena u neočekivanom trijumfu, a za poraženi tim sjajan je bio Andre Dramond sa čak 17 poena, 18 skokova i pet asistencija.

Najzanimljivije je bilo u Hjustonu, gde su se sastali Seltiksi iz Bostona i Roketsi. Trijumf je pripao gostima, koji su gubili sa 26 poena razlike a na kraju pobedili sa 98:99, posle pogotka Ala Horforda u samoj završnici.

Kajri je ubacio 26 poena, Džejson Tejtum čak 19, sjajno za jednog rukija. U domaćoj ekipi, Harden je bio najbolji sa 34 poena i 10 asistencija.

Rezultati:

Orlando - Detroit 102:89

Milvoki - Minesota 102:96

Boston - Hjuston 99:98

San Antonio - Njujork 119:107

Portland - Filadelfija 114:110

BONUS VIDEO: Obraćanje Davora Ristovića na Novogodišnjem koktelu Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.