Zvezda je spremila svoj novogodišnji poklon za zvezdaše!
Foto: Filip Plavčić

Bolje nije moglo

Zvezda je spremila svoj novogodišnji poklon za zvezdaše!

Crveno-beli su smislili način kako da se oduće navijačima za podršku koju su im davali čitave godine

Objavljeno:

Crvena zvezda sada već tradicionalno "otvara" kapije dvorane "Aleksandar NIkolić" kao novogodišnji poklon svim vezdašima.

Ulaz na utakmicu protiv Olimpije, u hali "Aleksandar Nikolić" biće besplatan.

- Stara godina je na izmaku, svi kojima je crveno-bela boja pri srcu pamtiće je po brojnim uspesima, titulama seniorskog tima, ženskog kluba, mlađih selekcija... Nova odina je na pragu, klub je već istakao takmičarske ciljeve, a 2018.godina u takmičarskom smislu za crveno-bele počinje najranije od svih. KK Crvena zvezda mts sada već tradicionalno, svim svojim pristalicama želi da čestita novogodišnje praznike i na konkretan način, ovoga puta u vidu besplatnog ulaza na tribine dvorane „Aleksandar Nikolić" 2.januara kada će branilac titule u ABA ligi, odigrati utakmicu 14.kola regionalnog tamičenja protiv Petrol Olimpije - navodi se na sajtu crveno-belih.

foto: Dado Đilas

Taj meč, čiji je termin pomeren zbog obaveza crveno-belih u EL (utakmica u Milanu 29.12.2017.godine) igra se od 19 časova, a za sve koji žele da pogledaju ovaj meč, biće otvoreni svi ulazi na tribine A,B,C i D, dok će vlasnici sezonskih ulaznica biti smešteni u parteru.

Istovremeno, Crvena zvezda pustiće već 3.januara u svim poslovnicama Eventima karte u prodaju za meč 16.kola Evrolige protiv Žalgirisa iz Kaunasa, koji je na programu 5.januara u dvorani „Aleksandar Nikolić".

Klub će se sa kompletnim cenama ulaznica za ovaj meč, oglasiti u petak pre početka novogodišnjih praznika novim saopštenjem.

BONUS VIDEO: Nagrada za zvezdaša godine otišla je ekipi navijača koji su organizovali akciju pomoći klubu "doniraj i dominiraj"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.