BOGDAN JE ZABO TROJKU U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Zvezda Klivlenda je počela da ga proziva, ali mu je Bogi pokazao zube! (VIDEO)
Foto: Printscreem/Twitter/Eurohoops.net/@TonyXypteras

Nije mu ostao dužan

BOGDAN JE ZABO TROJKU U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Zvezda Klivlenda je počela da ga proziva, ali mu je Bogi pokazao zube! (VIDEO)

Imao je Bogdanović spreman odgovor na "trash talk" sa zvezdom letošnjeg prelaznog roka

Objavljeno:

Sve više se Bogdan Bogdanović navikava na NBA i sve ono što je prati.

Srpski reprezentativac ne samo da je počeo na terenu i igrački da se uklapa, već i na stvari van terena i sve ono što čini NBA, a to je između ostalog i poznati "trash talk" odnosno međusobno prozivanje košarkaša dve protivničke ekipe.

Tako se srpski as našao na udaru Ajzee Tomasa iz Klivlenda nakon što je pogodio trojku u poslednjoj sekundi prve četvrtine utakmice.

Letošnja zvezda prelaznog roka u SAD još nije odigrala nijedan meč za Kavalirse, ali sedi na klupi i čeka na debi. Međutim, to je ne sprečava da pokuša da pomogne svom timu na drugi neki način, kao što je skretanje pažnje i pokušaj da psihički destabilizuje protivničke igrače.

Na njegovoj meti se sada našao Bogdanović kao ruki u ligi i to u direktnom duelu sa "aždajama" iz Ohaja, ali Srbina to nije uplašilo.

Pa je tako bez problema kroz smeh odgovorio Tomasu dok je ovaj pokazivao nešto prema njemu i pokušao da ga ismeje na startu druge četvrtine pored aut linije.

Bogdan je pokazao i ovom prilikom zube i kroz osmeh odgovorio, a potom i na terenu kada je poubacivao još neke silne poene, podelio asistencije i bio jedan od glavnih igrača u trijumfu Sakramenta nad favoritom.

BONUS VIDEO: Promocija kalendara FK Partizan za 2018. godinu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.