ZVEZDA ISPRATILA STARU GODINU! Promovisan kalendar, govor Alimpijevića i Branka Lazića, a oduševićete se kada vidite ko je izabran za ZVEZDAŠA GODINE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

za još bolju 2018

ZVEZDA ISPRATILA STARU GODINU! Promovisan kalendar, govor Alimpijevića i Branka Lazića, a oduševićete se kada vidite ko je izabran za ZVEZDAŠA GODINE! (FOTO) (VIDEO)

Sjajno veče u beogradskoj Kraun Plazi...

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda organizovao je u beogradskom hotelu Kraun Plaza promociju kalendara za 2018. godinu, i ujedno novogodišnji koktel na kojem je prisustvovao ceo stručni i igrački kadar kluba sa Malog Kalemegdana.

foto: Espreso

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović nije prisustvovao ovom događaju zbog bolesti, tako da je umesto njega govor održao direktor Davor Ristović.

Novinarima su se u ime kluba obratili trener crveno-belih Dušan Alimpijević kao kapiten Branko Lazić.

- Divno je videti što se veliki broj ljudi okupio oko iste ideje,a to je ljubav prema Crvenoj zvezdi. Zahvaljujem se u ime tima. Zaista je impozantno šta je Zvezda uradila u 2017. godini. Isprd novog tima su iskušenje i izazovi, a ja bih voleo da 2018. godina bude jednako uspešna kao prethodna i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve. Hvala svima i na iskrenoj podršci na početku, kada nije bilo lako. Pokazali smo da možemo da beležimo uspehe i samo je potrebno da istrajemo do kraja. Igračima i navijačima želim samo zdravlje, a Zvezdi trofeje u narednom periodu - rekao je Dušan Alimpijević.

Branko Lazić je istakao da je ovo za njegov klub bila izuzetna godina, da su pobeđeni mnogi klubovi, a pogotovo evropski velikani, ali kao "haj-lajt" sezone je apostrofirao podršku navijača tokom čitave godine.

- Hvala svim zvezdašima. Želimo da ovu napornu godinu završimo na lep i uspešan način. Iza nas je veoma uspešna godina, osvojeno je mnogo trofeja, u našim vitrinama je završila tripla kruna, a ostvaren je veliki broj pobeda. Možda je i najvažnija bila velika podrška navijača. Znamo šta su nam ciljevi u narednoj godini, borićemo se da ih ostvarimo i nadamo se da ćemo sledeće godine u ovo vreme pričati o istim trofejima. Želim svima zdravlje, sreću i uspeh u 2018. godini - rekao je kapiten crveno-belih Branko Lazić.

foto: Espreso

Kao specijalni gosti, i u neku ruku i najbitniji na ovoj večeri, iako nepoznati javnosti kao nagradu za zvezdaša godine otišla je ekipi navijača koji su organizovali akciju pomoći klubu "doniraj i dominiraj.

foto: Espreso
foto: Espreso

(U.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.