Kad je otišao Partizan ga je proglasio IZDAJNIKOM: Gagić se sad vratio i prvi put progovorio o svemu, o Vujoševiću, Grobarima...
Đorđe Gagić u dresu Partizana, Foto: Saša Pavlić Koky

Njegova ispovest

Kad je otišao Partizan ga je proglasio IZDAJNIKOM: Gagić se sad vratio i prvi put progovorio o svemu, o Vujoševiću, Grobarima...

Sada se vratio u crno-beli dres, tvrdeći da su u prošlosti bila neka "pogrešna tumačenja" svega što se događalo

Objavljeno:

Đorđe Gagić se posle manje od dve godine vratio u Partizan.

Iznenadilo je ovo vaskoliku košarkašku javnost u Srbiji, jer se svi dobro sećaju šta se dogodilo kada je otišao bio iz kluba, maltene usred sezone.

Našao se tada na udaru kluba koji ga je nazvao "izdajnikom", trener Vujošević se nije lepo izrazio o tom njegovom potezu, a navijači su mu to mnogo zamerili.

- Ovakav potez treba nazvati pravim imenom - izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije ni malo spontano, to je nečija računica.

Nije ni malo slučajno da nas napusti centar, kada smo ostali na toj liniji najtanji. Izbor je bio nepogrešiv. Cela konstalacija događaja daje nam za pravo da možemo da sumnjamo.

Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese, jer ne verujemo da će samo na ovom da se završi.

Situacija u Partizanu je takva da je lako biti izdajnik.

Eliminacija Partizana je u toku, prepoznatljiva matrica se sada prebacuje na košarkaški klub - navedeno je u saopštenju košarkaškog kluba Partizan četvrtog februara 2015. godine, nakon što je Đorđe Gagić podneo zahtev za raskid ugovora.

KAKVA NOĆ ZA SRBE: Jokić ISKLJUČEN ZBOG UDARANJA, Teodosić BRILJIRAO i uništio BOGDANA i Kingse! (VIDEO)

Sada se vratio u crno-beli dres, tvrdeći da su u prošlosti bila neka "pogrešna tumačenja" svega što se događalo.

Đorđe Gagić u svom prvom mandatu u dresu Partizana
Đorđe Gagić u svom prvom mandatu u dresu Partizanafoto: Saša Pavlić Koky

- Volim taj klub, bez obzira na neka pogrešna tumačenja svega što se dešavalo kad sam odlazio. Nisam ni razmišljao kad je počela priča o povratku. Ja sam neko ko gleda život sa vedrije strane. Veoma sam svestan situacije, možda i kritika koje će me dočekati. Ali isto tako znam i kakvu ovaj klub ima podršku navijača. Jednom kada osetiš Partizan, to ne može da izađe iz krvi - rekao je Gagić za "Žurnal".

Za Duška Vujoševića ima samo reči hvale, bez obzira na to šta je ovaj izjavljivao nakon što je 210 centimetara visoki centar napustio Humsku.

Predsednik Partizana otkrio: On je KRIV što Zagorac nije došao kod nas! (FOTO)

Duško Vujošević
Duško Vujoševićfoto: Nebojša Mandić

- Nikad nisam isključio Partizan, ali sam tada hteo da puknem od pritiska, negativne priče koja nije bila realna. Već sam to jednom rekao, bez obzira šta je Dule Vujošević kazao posle rastanka, ja ću ga uvek poštovati, on me je afirmisao, omogućio mi je da igram Evroligu i za reprezentaciju. Zato, kad pomislim na Partizan, pamtim samo lepe stvari. Sve titule, pobede, dete mi se rodilo dok sam nosio crno-beli dres... Životni tok mi je vezan za ovaj klub. U tom trenutku sam samo želeo da se sklonim - rekao je novi / stari centar Partizana i istakao da mu je crno-beli dres nedostajao, kao i da se ne kaje zbog svojih poteza.

- Bilo mi je mnogo teško što se to dešava, ali sam morao, tako da se nisam ni pokajao. Smatrao sam da zaslužujem da igram više, bilo je mnogo stresa i čaša se napunila do kraja. Onda sam otišao i gledao svaku utakmicu Partizana toliko strastveno da porodica nije smela da sedi pored mene dok gledam. Mnogo mi je nedostajao Partizan - naveo je Gagić.

BONUS VIDEO: Grobari ćutali celu utakmicu, pa zapevali OVO

(Espreso.co.rs / Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.