Zagriženi Grobar sreo ikonu Zvezde: Odmah je palo fotkanje, ali pala je i prozivka koja se ne provaljuje na prvi pogled! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/dick_whistler

Između redova

Zagriženi Grobar sreo ikonu Zvezde: Odmah je palo fotkanje, ali pala je i prozivka koja se ne provaljuje na prvi pogled! (VIDEO)

A prozivka je upućena i na račun drugog legendarnog igrača crveno-belih, Dejana Stankovića

Objavljeno:

Sergej Trifunović je jedan od najpoznatijih navijača Partizana, čak bi neki rekli i okoreli Grobar, ali ne spada u red onih koji ne poštuju svoje sportske rivale, a pogotovo legende iz suprotnog tabora.

Tako je ovih dana u Austriji naleteo na legendarnog bivšeg fudbalera Crvene zvezde, člana čuvene generacije koja je osvojila titulu šampiona Evrope i sveta 1991. godine, Vladimira Jugovića.

Čuveni "Juga" se odavno povukao iz ovdašnje javnosti i vrlo retko se pojavljuje i oglašava u medijima, već živi povučenim životom u Austriji. Ipak, nije mogao da odbije zajedničko fotografisanje sa poznatim glumcem i partizanovcem.

Trifunović je fotografiju podelio na Instagramu, a uz nju je napisao i nešto zanimljivo, obeležio je Instagram profil Dejana Stankovića i uz to napisao "Đelem, đelem".

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

S obzirom na to da je reč o rečima čuvene romske pesme koja važi za internacionalnu himnu tog naroda, a da partizanovci često nazivaju navijače Zvezde "cigani", poruka je rekli bismo jasna.

BONUS VIDEO: Ovacije Grobara Urošu Lukoviću pred meč sa MZT

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.