Milojević: Zvezdino iskustvo je pobedilo, bili su bolji od nas! (FOTO)
Foto: Beta

POSLEDNJI MEČ GODINE

Milojević: Zvezdino iskustvo je pobedilo, bili su bolji od nas! (FOTO)

Mislim da je veoma pozitivno što smo uspeli da se vratimo u igru i bili čak u šansi da pobedimo, ali je na kraju iskustvo koje Zvezda ima došlo do izražaja i zasluženo su pobedili, između ostalog je rekao Milojević

Objavljeno: 22:19h

Košarkaši Crvene zvezde bili su bolji od Mega Bemaksa na gostovanju u 13. kolu ABA lige i poslednjem meču na Jadranu u 2017. godini.

Trener poražene ekipe Dejan Milojević istakao je da je druga deonica presudila meč.

UMALO KRVOPROLIĆE NA MEČU MEGE I ZVEZDE! Lesor se razbio kao tikva, Antić i Feldin uleteli, obezbeđenje JEDVA SPREČILO HAOS! (VIDEO)

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bili su bolji. Ne mogu da budem nezadovoljan igrom moje ekipe, jer smo dobili tri četvrtine. Međutim, Zvezda je u drugoj četvrtini napravila razliku koja je bila ključna. Mislim da je veoma pozitivno što smo uspeli da se vratimo u igru i bili čak u šansi da pobedimo, ali je na kraju iskustvo koje Zvezda ima došlo do izražaja i zasluženo su pobedili. Sa ovakvim procentom šuta, ispod 40 odsto za dva poena i samo 22 odsto šuta za tri poena da imate šansu da dobijete Zvezdu to je rezultat velike energije i požrtvovanosti koju je pokazala moja ekipa - rekao je trener Mege Dejan Milojević.

Mega je četvrtim porazom u poslednjih pet kola ostala na pretposlednjoj poziciji na tabeli.

- Ovo je neki model kako treba da igramo. U poslednjih petnaestak dana smo podigli formu, igramo bolje i očekujem da tim putem nastavimo, jer tako će i pobede doći. Zvezdi želim sreće u nastavku regionalnog takmičenja i u Evroligi - dodao je Milojević.

Iako je domaći tim uspeo da se vrati sa -22 na -4, Mega nije uspela da preokrene.

- Prvo poluvreme smo odigrali veoma loše, pravili smo greške i dozvolili protivniku da stekne osetnu razliku. Drugo poluvreme smo odigrali dosta bolje, sa mnogo više eneregije. Čak smo uspeli da uhvatimo priključak, da se vratimo u meč, ali nismo uspeli da napravimo preokret, jer smo isuviše mnogo grešili u napadu u prvom poluvremenu - rekao je igrač Mege Aleksandar Lazić.

BONUS VIDEO: Grobari ćutali celu utakmicu, pa zapevali OVO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.