Partizan hoće da se osveti Mornaru za onaj poraz u poslednjim sekundama! Čanka plaši atipičnost Barana!
Foto: Beta/Branislav Božić

Kapiten najavljuje napad na pobedu

Partizan hoće da se osveti Mornaru za onaj poraz u poslednjim sekundama! Čanka plaši atipičnost Barana!

Za crno-bele je ovo izuzetno važna utakmica i pobeda im je neophodna zbog situacije na tabeli

Objavljeno:

Košarkaše Partizana posle tragičnog poraza od Limoža u Evrokupu očekuje meč protiv Mornara iz Bara u hali "Aleksandar Nikolić", u 13. kolu ABA lige.

Za razliku od susreta sa francuskim timom, trener Nenad Čanak će ovog puta koristiti i Novicu Veličkovića i Vanju Marinkovića.

foto: Beta

- Utakmica sa Mornarom je izuzetno bitna, dolazi posle nesrećnog poraza od Limoža gde smo imali i skraćenu rotaciju i veliku potrošnju. Nadam se da ćemo protiv Mornara biti i u kompletnijem sastavu, da će ova dva momka pomoći sutra i očekujemo da Vanja Marinković bude u sastavu. Mornar je izuzetno atipična ekipa, sa dva izvanredna Amerikanca na spoljnim pozicijama i sa našim dojučerašnjim igračem Lukovićem na 5. Takvih igrača je jako malo u ligi, dosta se atipično kreću. U ova dva dana smo pokušali i pokušavamo i dalje da se što bolje spremimo. Sutra je za nas, s obzirom na situaciju na tabeli i naše stanje, još jedno finale - rekao je Čanak novinarima.

foto: Dragan Kadić

Kapiten Novica Veličković je rekao da će ekipa tražiti i osvetu za poraz iz prvog dela sezone koji su doživeli u poslednjim sekundama.

- Mornar je ekipa za respekt, pogotovu što smo u prvom delu tamo doživeli poraz u poslednjim sekundama. Pokazali su nam da znaju da igraju košarku. Da igraju dosta brzo kao što je trener rekao imaju dosta igrača koji mogu da naprave razliku. Za nas jako bitna utakmicca, svaka je finale i ne smemo nikoga da podcenimo nego da u svakom meču odigramo maksimalno - kazao je Veličković.

BONUS VIDEO: Predstavljanje kalendara KK Partizan

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.