Feldin posle poraza od Panatinaikosa istakao glavni problem Zvezde koji je doveo do neuspeha! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

SLABA IGRA NA NISKOM POSTU

Feldin posle poraza od Panatinaikosa istakao glavni problem Zvezde koji je doveo do neuspeha! (VIDEO)

On je za 29 minuta na parketu postigao 21 poen uz dva skoka i asistenciju, a šut iz igre bio je 6/11 za dva, odnosno 1/7 za tri

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 14. kolu Evrolige na svom terenu od Panatinaikosa sa 69:63, a bivši igrač grčkog velikana, sada u redovima Beograđana, Džejms Feldin, pružio je najbolju partiju u timu.

On je za 29 minuta na parketu postigao 21 poen uz dva skoka i asistenciju, a šut iz igre bio je 6/11 za dva, odnosno 1/7 za tri.

Alimpijević posle Panatinaikosa: Ne zaboravite da je ovaj tim od nemogućeg napravio situaciju da je normalno kad pobeđujemo u nizu!

- Prvo poluvreme je bilo jako teško, jaka odbrana... Mi smo tim koji mora da postiže poene, ali se to nažalost nije desilo. Baš je teško posle ubačena 63 poena. Oni su sjajan tim, sigurno u četiri najbolja - rekao je Feldin.

- Izmenili su sistem igre. Mi nismo napadali na pravi način, ja sam promašio neke bitne šuteve. Probali smo da napadnemo na niski post, ali smo u igri jedan na jedan popustili - objasnio je košarkaš Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Podrška za igrače: Delije grmele posle poraza Zvezde od Panatinaikosa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.