DONČIĆ SKROZ POVILENEO: Razbio facu protivniku laktom, pa prozivao Dubljevića! Slovenac je bio totalno bez kontrole, zaleteo se na sudiju, šutirao tunel... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@kiaenzona

odlepio

DONČIĆ SKROZ POVILENEO: Razbio facu protivniku laktom, pa prozivao Dubljevića! Slovenac je bio totalno bez kontrole, zaleteo se na sudiju, šutirao tunel... (VIDEO)

Prenervozan je bio tokom vremena provedenog na parketu mladi slovenački reprezentativac

Objavljeno:

Najbolji košarkaš Evrolige u dosadašnjem toku sezone i najveći evropski talenat, Luka Dončić, dozvolio je sebi prvi put da izgubi kontrolu na utakmici i zbog toga je zaradio isključenje.

Na meču između Reala i Valensije, slovenački reprezentativac je bio vidno nervozan, verovatno zbog čvrtste odbrane koju su igrali igrači u narandžastim dresovima na njemu.

Zbog svega toga je izgubio živce i u kratkom roku napravio dve nesportske lične greške koje automatski znače i put u svlačionicu.

Najpre je prilikom jednog polaganja u napadu namerno laktom udario u lice i raskrvario TIbora Plajsa, a potom je na polovini druge četvrtine kada nije dobio faul do strane Bojana Dubljevića ušao u raspravu s njim i ironično mu pokazivao grb na dresu, želeći da mu stavi do znanja koja je veličina kluba u kome igra.

Takvo nesportsko ponašanje sudije nisu želele da tolerišu i odmah su mu dodelile i drugu nesportsku ličnu grešku što ga je dovelo toliko do ludila da se iz tunela vratio da bi se opet raspravljao sa arbitrom koji ga je isključio, a potom je besno šutirao ulaz u tunel.

BONUS VIDEO: Ostoja Mijailović otkrio koliki je dug Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.