Željko Obradović zna zašto je Fener tako razbio Zvezdu! (FOTO)
Foto: EPA/Sergei Ilnitskiy

EVROLIGA, 13 KOLO

Željko Obradović zna zašto je Fener tako razbio Zvezdu! (FOTO)


Najefikasniji igrač Fenerbahčea Jan Veseli kazao je da se ekipa dobro pripremila za meč sa Zvezdom i nije ponovila greške iz prethodne utakmice protiv Žalgirisa...

Objavljeno:

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je posle ubedljive pobede svoje ekipe nad Crvenom zvezdom da se u igri crveno-belih video umor.

- Ovo je važna pobeda za nas. Razumljivo je što je Zvezda bila na nešto slabijem nivou, video se umor. Imali su težak put u Valensiju, a potom i u Crnu Goru, pa su došli ovde. Tako i ja sada brinem kakvi ćemo biti za dva dana protiv Makabija - rekao je Obradović posle utakmice.

Fenerbahče je večeras sa 82:56 pobedio Crvenu zvezdu u 13. kolu Evrolige.

- Na poluvremenu sam rekao igračima da moramo da promenimo odbranu, da budemo agresivniji, što smo i uradili u drugom poluvremenu - rekao je Obradović.

ALIMPIJEVIĆ POSLE PORAZA U ISTANBULU: Fener je tim koji vam pokaže sve slabosti vaše ekipe i kazni vas!

SVOM SNAGOM UDARIO U KONSTRUKCIJU KOŠA: Jeziv pad Gudurića posle nesportskog faula Dilana Enisa! (FOTO)

Najefikasniji igrač Fenerbahčea Jan Veseli kazao je da se ekipa dobro pripremila za meč sa Zvezdom i nije ponovila greške iz prethodne utakmice protiv Žalgirisa.

- Nije bilo lako spustiti ih na 56 poena, ali dobro smo se pripremili i držali se plana. Nismo ponovili greške iz utakmice sa Žalgirisom - rekao je Veseli.

foto: Saša Pavlić Koky

On je kazao da ga posebno raduju utakmice na domaćem terenu zbog dobre podrške s tribina.

- Svaka utakmica je bitna za nas. Izgubili smo prethodnu kod kuće i ovoj smo morali da budemo bolji. U ovoj nedelji kada se igraju dve utakmice, bitno je da svi budu spremni... Mora da dođe do rotacije, posebno sada kada smo igrali u nedelju, danas i za dva dana - zaključio je Veseli.

BONUS VIDEO: Luka Jović postiže gol

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.