Čanak: Nije bitno što smo ispali, Partizan u Pioniru mora da ide na pobedu!
Foto: Beta

NA DAN VELIKE SLAVE...

Čanak: Nije bitno što smo ispali, Partizan u Pioniru mora da ide na pobedu!

Iako se utakmica održava 19. decembra, kada će više od pola Srbije jesti i piti u društvu porodice i prijatelja, trener crno-belih apeluje na navijače da podrže svoje ljubimce

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Limoža u Evrokupu pokušati da smanji "prazan hod" i da što duže drži intervale dobre igre.

- Bez obzira sto smo izgubili šanse za plasman dalje u Evrokupu, Partizan u Pioniru ima obavezu da u svakoj utakmici ide na pobedu. Pokušaćemo da ispravimo stvari koje su bile loše protiv MZT-a, pre svega da smanjimo prazan hod i da što duže držimo intervale igre u kojima je prisutan zadovoljavajući intenzitet u oba pravca - rekao je Čanak.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju francuski Limož u poslednjem meču koji će pred svojim navijačima odigrati u okviru ovosezonskog izdanja Evrokupa.

foto: Dado Đilas

- Utakmica je na dan velike slave, ali se nadam da će navijači doći da nas podrže - rekao je Čanak.

I košarkaš Mihajlo Andrić isto razmišlja kao trener.

KO KRIJE BUGARE I ZAŠTO TO RADI?! Zašto cela Srbija posle haosa na Jugu priča samo o Hrvatima, a OVAJ DETALJ NIKO NE POMINJE?! (FOTO) (VIDEO)

- Utakmica protiv Limoža je za nas odlična prilika da pred svojim navijačima još jednom damo sve od sebe, da što duže igramo na visokom nivou i pokušamo da dodjemo do pobede - rekao je Andrić.

Utakmica između Partizana i Limoža igra se sutra od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Ostoja Mijailović o teškom stanju u Partizanu

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.