NIJE IM LAKO DA SE BORE SA MOJOM VISINOM! Bobi pokazao šta zna, a Gandi je besan na to što je posle svakog meča pun masnica! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

treba mu igra

NIJE IM LAKO DA SE BORE SA MOJOM VISINOM! Bobi pokazao šta zna, a Gandi je besan na to što je posle svakog meča pun masnica! (FOTO) (VIDEO)

Šteta što za Denver zbog povrede nije igrao Nikola Jokić, jer bismo videli još jedan srpski derbi.

Objavljeno:

Bobi Marjanović je još jednom treneru Detroita Stenu van Gandiju dokazao da zaslužuje više minuta na parketu.

Pistonsi su poraženi u Denveru, ali je visoki Srbin postigao 14 poena za samo 12 minuta, a iz igre je šutirao 4-6. Nažalost, ušao je na parket kada je domaći tim već imao dvocifrenu prednost, pa nije mogao ništa da uradi povodom ishoda meča. Šteta što za Denver zbog povrede nije igrao Nikola Jokić, jer bismo videli još jedan srpski derbi.

Trener Pistonsa, međutim, primećuje da Marjanović nema adekvatnu zaštitu od sudija i da su rivali često pregrubi u duelima s njim, a da sudije ćute. Sam Bobi o tome kaže:

- Navikao sam, malo sam drugačiji od drugih, moja visina je drugačija i drugima nije lako da se bore s tim - uz osmeh kaže dobroćudni div.

Međutim, Van Gandiju uopšte nije smešno što njegov centar ima takav tretman.

foto: Damir Dervišagić

- Želimo da se sudije odnose prema Bobanu isto kao prema drugim igračima koji su na toj poziciji. Trenutno vidimo da nije tako i na njemu se ne sviraju neki faulovi koji su očigledni. To nije u redu, nije zbog njega, a ni zbog nas. Ponekad kada izađe iz igre, pun je ogrebotina i masnica. Bukvalno ga prebijaju - otkrio je trener, a centar reprezentacije Srbije se nadovezao:

- Ponekad razmišljam o tome, ali ne želim uvek to da pokažem. Pokušavam da što pre zaboravim i nastavim da igram. Ako bih prečesto obraćao pažnju, ne bih mogao da se koncentrišem na igru. Uvek kažu najbolje je kratko pamćenje, nastavi i bori se - izjavio je Marjanović.

ZVEZDA SA NOVIM POJAČANJEM U VALENSIJI: Neće on uzeti nikome što je taj drugi zaslužio, niti dobiti nešto što nije zaslužio!

DOPADA MI SE, BAŠ MI SE DOPADA: Teodosić nije nešto briljirao, ali je svejedno oduševio trenera Klipersa! (VIDEO)

Boban ima sjajan šut sa linije za slobodna bacanja i Van Gandi zna da bi sa više Bobijevih penala Detroit imao jako oružje.

BONUS VIDEO: Aleksandar Pešić izjava posle 156 Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.